Re: nincs cím
joepappa Előzmény: #730986fú kóstoltam már ilyent hát az öklendezés jött rám. pfájj de rossz volt. soha soha többet.
nadeviszont most jöttem a bevásárlásból, és a kedvenc lidlimben találtam a sorok között egy kis rácsos állványt, amiben utolsó darab borok voltak betéve. hátmondom már csakátnézem, hogy mit lehet venni 30fokkal olcsóbban. :) sok félnótás hatszázpénzes cucc között, megtaláltam az uccsó darab Château Bonnin Pichon 2008, Ac Lussac St émilion megnevezésű kiválló bordóit, három pénz helyett, kettőre leárazva. ezt már nem hagyom itt, ennyiért, amúgy a hazait preferálom, de azért kostolni kell a külföldit is. naszóval betettem a kosárba és elkezdetm aggódni valaki ki ne lopja belőle azt a jó bort. szerencsére a nyugdíjas kommadó nem volt érdeklődő a témában. :) hazértem azonnal megkostoltam, nagyon szépen hozza amit vártam, ez egy merlot alapú házasítás cebernet franc és sauvignon található még meg benne. kellemesen gyümölcsös, háttérben a tölgyfa hordó kellemes ízével pont a hogy szeretem. egy kicsit kevés benne a test de sebaj nyár van élvezzük a könnyed tavaszi szellőt:) az asszony ma iskolázik, tehát enyém a konyha csak még nem találtam ki mit főzők a borhoz. :) lehet semmit megiszom és rendelek valamit. :)