Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Kár nagyon ezért az oros…

#730909 banyaiz

Kár nagyon ezért az orosz ukrán témáért. Végre belföldön lehetőség van új céltartalékok csökkentésére a dev hiteles ökörködés végével, erre jön ez.

Pedig a különadó kivezetésben és a céltartalék képzés 40-50 közé visszaszorításában/ negyedév lenne 100 mrd ft profit évente.

Ez megindítaná végre a helyére az árfolyamot.

Most ilyenekről nem is szólva ha minden leánybank hozna egy bolgár teljesítményt. Az kellene.

Mert összességében nézve a bolgár leányt kivéve az összes többinek a 10 éves produkciója egy nagy 0.

"ha mindig azt tettem vo…

#730860 Sumér harcos

"ha mindig azt tettem volna,amit a többiek,vagy amit mondanak-akkor már régen nem lennék itt"-Molnár 1 Ferenc tizedes(és a többiek)

a tizedes az vagy VIP vagy dezertőr:))

Re: nincs cím

#730852 Ibiza Előzmény: #730850

Euromanba válaszolok..ne offoljunk tovább.

--------------------------------

befeszült a piac..meglátjuk mi lesz..mentem egy jó kört a dax-al..OTP vacillál..5950 5650 fontos szintek..

#730850 Euroman Előzmény: #730847

ebben is igazad lehet.....de akkor meg kár ezeken a dolgokon agyalni....úgysem tudsz változtatni rajta....mondjuk én korábban elszúrtam, mert voltak lehetőségeim, de nem éltem vele....sajnos csak utólag derült ki, mekkora lehetőség is volt, már önmagamhoz képest....most meg már feladtam.....megbetegedni nem akarok, (vagy ha igen, akkor vigyen is el hamar),de a többi már nem érdekel igazán

#730843 Ibiza Előzmény: #730840

hüjeség..csak használom az agyam..a vip az a jövőheti újságokat olvassa.

a lényeg ha u.azt csinálod ne várj más más eredményt (Gekko-tól szabadon)

mi itt a tőzsdén a legtöbbször egy lejátszott meccsre fogadunk.

#730839 Ibiza Előzmény: #730837

a birka amit lát arra megy, a vip 1-2 lépéssel előre gondolkodik..vagy valaki előre gondolkodik helyette..esetleg a politika rá is segít a vip-ek pozijára..erre az visszacsorgat a politikusoknak..

A gazdagok emelkedésben és válságban is gazdagodnak..

#730835 Ibiza Előzmény: #730833

most azt látom vipek szállnak ki az ingatlanokból..ők csomagban vették felszámolóktól bankoktól..addig nyomták agyakba olcsó olcsó..amíg elkezdték venni..külföldön is promotálták zsidók oroszok ukránok kínaiak is veszegetik..ingítlanban még lesz egy lefelé kör sztem.. amikor a forintosított ingatlanokat elkezdik adni..meg amikor a kilakoltatási moratórium felszabadul. Addigra gondolom a részvények is lemennek..indul a körforgás.. dax lemegy 450pontot..a bux maradhat?

#730833 Ibiza Előzmény: #730826

nem véletlenül írtam anno VIP beszállót..olcsó a részvény.drága a valuta akkor ott be fognak szállni...volt 6k a részvény amikor 300alatt volt az eur..akkor? a VIP-ek már kiszálltak..sztem. Mentek egy szép kört..60% emelkedés és a valutát is visszavették 5-6%-al olcsóbban..

Nálam 5650 volt az otp fer ára...ezt írtam is..3650 az jó beszálló.

#730826 Ibiza Előzmény: #730792

650 alatt simán leszúr 500ig..utána kicsit ellenáll a 350..a 250..erős a 180.. régen így volt..ma már semmi nem a régi.

Mi a k annya volt ezzel …

#730805 Tapasz

Mi a k annya volt ezzel a genyoval, hogy rohadna meg

#730800 picirigo Előzmény: #730792

Úgy néz ki, mintha tömnének csak a buxon (na jó, ez kicsit félreérthető volt :D:D)