Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#730859 Ibiza Előzmény: #730855

megpróbálod..adtál már el saját autót..miért ne sikerülhetett volna.. fogd fel egy kalandnak..ok ha nem megy az 5 autó akkor kirúg..oszt? akkor u.itt vagy...de sztem nem rúg ki..főleg ha nincs senki aki csinálja..napi 10-20 telefont meg tudsz ereszteni..vagy emailt meg tudod szervezni..

a legtöbben impulzusra nézik meg az autót...egy kis marketing..ha az út mellett volt akkor csinálsz egy kis promót..mindegy mit csinálsz csak jól csináld..

#730858 Euroman Előzmény: #730853

egyébként feladtam, reménytelen jelenleg a dolog.....2,5 év alatt 4 interjúra hívtak be, azt is csak oda, ahová fejvadász protezsált be....ahová magam jelentkeztem cv-vel, mot. levéllel egyetlen helyre se hívtak be....utolsó interjúm tavaly októberben, azt megelőzően tavaly májusban illetve márciusban.

#730855 Euroman Előzmény: #730853

nem rakott volna rá semmit...megmondta kerekperec, szakmunkás minimálbér, plusz 20 eft autónként zsebbe....első hónapban minimum 5 autó eladás, különben kirúg....jah, 0 gyakorlattal hogy a faxba adtam volna el 5 autót az első hónapban....nulla cafeteria, egyéb mellékes.....szóval végeredményben valószínűleg 1 hónapot dolgoztam volna szaki minimálbérért....jah meg mondta, hogy a nyitás óta volt kb 2500 ügyfelük, azokat végig kellene telefonálni, hogy mikor szándékoznak autót cserélni....mondom ezt eddig ki csinálta?....azt mondta senki, nem vállalták....biztos véletlen, hogy senki nem vállalta el ezt a papagájmelót...

ha fejben feladod akkor …

#730853 Ibiza

ha fejben feladod akkor véged..(képletesen) harcolj mint tigrincs...legyél okos ravasz mint a róka..

A lényeg ne u.azokat csinálj ne u.azokat gondold.. nézd kívülről a dolgokat..u.azok a képességeid vannak mint amikor jól ment neked..

Én elvállaltam volna az autókereskedőit is..mondtd volna a fa.szinak rakjon rá még egy húszast oszt ok..

3 hónap a próbaidő..1 hónap után is otthagyhattad volna..kimoccansz új emberek új kapcsolatok..kinyitod az agyad

A sorsban nem hiszek..abban viszont igen a szokásaid determinálják az életed.

Én abban hiszek vannak/vagy kapunk lehetőségeket..ezek elágazások..a döntésedtől függ az életed egy újabb szakasza..a következő állomásig..vissza is fordulhatsz..de már nem az lesz ott mint amikor eljöttél onnan..és ha visszamész ahonnan visszafordultál már ott sem lesz meg az elágazás..mint amikor látsz egy jó nőt egy téren mondjuk nálatok a Tűztoronynál..másnap visszamész..a hely még u.az de már minden változott..nem süt a nap..esik..új emberek..és még a járdát is felbontották..

Egy magasabb szint lesz amikor nem felismered a lehetőséget..hanem te teremted meg az elágazásokat.

#730822 Euroman Előzmény: #730821

fél hét felé volt egy nagyob zivatar, erős borsó, kisebb csresznye méretű jéggel, de csak pár percig esett jég....azóta néha szemerkél, dörög, de semmi különös....határ túloldalán Klingenbach, Oberpullendorf környékén mutatott zivatar gócokat...

#730672 Euroman Előzmény: #730644

igazad lehet, véleményem szerint jól látod....én egyébként nagyjából feladtam

#730649 Euroman Előzmény: #730648

irányító nem tudnék lenni, irányított nem akarok lenni.....az erőszakosság is hiányzik belőlem....fiatalon volt bennem, jobban át is láttam a dolgokat, de kiveszett....megbízható, precíz, "normál" emberre meg úgy látszik nincs szükség...

#730647 Ibiza Előzmény: #730596

ha a politikában vagy akkor olyan információkat kaphatsz..olyan kapcsolatrendszert olyan támogatást amiről nem is álmodhatsz.

Rendőri..titkosszolgálati infókat (magánnyomozó cégek) .. elsőosztályú kiszolgálásokat..állandó ajándékokat..törvényen kívüliséget..üzleti lehetőségeket kaphatsz, neked meg a családodnak.....ha nem csinálsz baromságot akkor kimosnak mindenből..de lehet egy pont amikor beáldoznak..fekete bárány leszel..nyílván kap végkielégítést..de azonnal megszünik a kapcsolati háló..kitörlik a telefonokból.. na ezt lehet nehéz feladni..

Titkos búvóhelyeket..Rózsalugas vendéglő..korda villa.. éjszakai élet VIP-termei..Ausztriai búvóhelyek..

(a fentiek nem igazak csak a féktelen képzeletem fura megnyílvánulásai)

#730644 Ibiza Előzmény: #730596

tudott volt a hatalmon lévő párt 60 a legnagyobb ellenzék 40%-ban részesedett a pénzekből.. ez nem feltétlen emberek zsebbe teszik a saját gazdagodásukra..lásd simon 100milliók..hanem párthű emberek saját számláikon helyezik el a pártvagyont.. ilyen bitangkasszák mindenhol vannak a világban.. H.Kohl is ebbe bukott bele a németeknél..meg usában is volt ilyen...kellenek a pénzek a választásokra..a hithű emberek kifizetésére..

Tehát vannak pénzek..amik elosztásra kerülnek..(állami beruházásokból visszacsurgó pénzek..jellemzően 10%) megbízható emberekhez..akik finanszírozzák a pártok kiadásait..és addig is fialtatják.

Lásd simics.. mszp... puch..boldvai..brokercégek..

A pártoknak vannak cégeik fedett vagy nem fedett formában.. kaptatok is gumicsontot a fehérhajó kft ..kaja ibrahim formában.. pedig nem bonyolult..fidesz árulta a céget..nyíltan nem fedetten.. eladta boldog volt..de kiderült mszp-s 3/3 behúzta őket a csőbe..be is jött a dolog.(azóta csiszolódtak)

A lényeg..60/40es felosztás volt..utána MDF-es ..dávidibi...eékezdte a ha én egyszer kinyitom a számat mondókát..és micsoda dolog az csak a két nagy párt oszthat...utána hirtelen csönd lett...nyílván bekerültek a zsírba.. vagy befenyítették..ibit.

Ezt a megállapodást mármint a 60/40-est..korábban mindig betartották.. mszp eszetlenül bevette (vagy kényszerből)szdsz-t..na utána felborult minden..vitte őket a vérük..zsigeri gyűlölet meg a mérhetetlem pénzimádat miatt felrúgtak mindent..loptak amit láttak..persze mszp-s középemberek is azt mondták..jaa ha lehet..totális lopás lett a vége.

Ahogy látom ezek a felosztásos kapcsolatok csak a legmagasabb szinteken maradtak meg ahol intelligenciával kezelik a dolgokat..nem a jobbágy..fekete-fehér gondolkodásával.

A politika színjáték..miközben a háttérben megegyezések vannak.. lásd MO. orosz megszállása.. a nagy usa egy szót nem szólt.. pontosan megbeszélik ki mit mond a plebsznek.. megbeszélik én ezt mondom de ne vedd komolyan..

A politikus lét egy szakma..amiről ma beszélt hatalmas gesztusokkal hatalmas tűzzel..u.annak az ellenkezőjéről tud másnap minden további nélkül beszédet tartani. u.olyan lendülettel és meggyőzéssel. Naponta alakítják ki a véleményüket..és állásfoglalását.

Miért törik magukat vállalkozók és pénzemberek akik 20-50milliókat keresnek havonta azért, hogy később 4-600ezer forintos fizetésért dolgozzanak a nép érdekében.. egy ideális világban gondolhatnánk, hogy keresett már eleget és a tudását tapasztalatát a közjó érdekében akarja kamatoztatni...de ezt látod? nem csak nálunk hanem a világban?

Minden pártnak vannak kijáró és összekötő emberei..szürke eminenciásak.. ha van felosztandó összeg..megmondják milyen cégen keresztül kell átcsorgatni..jutalékért dolgoznak..

A nagy pártok vezetői sok esetben valóban személyesen sértettek..nem tudják letenni a korábbi sebeiket..ezért a közvetítők és kijárók tartják a kapcsolatot a pártok között... a fővezér csak rábólint..ilyen kijáró volt ahogy látom pl csintalan is.. csak ő nem szürke eminenciás..

DE csorognak pénzek a pártokhoz az "alvilág" oldaláról is..éjszakai élet lányok..talán a drogból is.. az olajozás pl (ahogy én látom) ilyen eset volt..azért csinálták a pártok a törvényeket az eredeti tőkefelhalmozás gyorsuljon a saját köreikben..nagy pénzeket összedobtak a zsiványokkal megcsináltatták..a halasztott áfa és járulékfizetés is segített kevesebb pénzből lehessen nagyot harapni..akkor volt a gond amikor a zsiványok saját köreikből is kezdtek ide befektetni..eléggé kilátszott..bebuktatták a nembaráti szállítmányokat utána meg nem tudtak elszámolni egymás felé..akkor voltak a leszámolások.

#730609 Euroman Előzmény: #730606

volt jó fizetésem, biztos munkahelyem....ilyen dologért nem kockáztattam sem a kirúgást, sem a büntető eljárást....a beruházás jó lebonyolításáért kaptam legális jutalmat a munkahelyemen, abból elmentem nyaralni....tiszta lelkiismerettel...azt az igazgatót, aki felvett az utcáról, és mindenben támogatott, nem köpöm szembe....kár, hogy 2002-ben nyugdíjba küldték....de így is volt mellette 10 jó évem..

#730604 Fornit Előzmény: #730551

Egy idézet a cikkből:

"Lázár Jánost a csütörtöki Kormányinfón kérdezte az Origo, hogy tud-e arról, hogy kormánypárti politikus bármilyen kapcsolatban lett volna a lánnyal."

Bazz.. honnan tudná:) Gondolom nem jelentik be előre ki mikor milyen kurvához ugrik ki az országgyűlésből :)

#730597 rbbj11 Előzmény: #730594

meg a magyar politika a sajátos maffiáról és kebelbaráti viszonyokról és szemérmetlen korrupcióról is...

#730596 Euroman Előzmény: #730594

na ezt sem én mondtam....ezért is tartom magam távol tőle....nem vagyok a becsület mintaszobra, de a mutyinak, okosságnak is van határa....a gond az, hogy ami ő, vagy a többi tűzközeli 1 hét vagy hónap alatt ellop, az nekem a munkámért életem végéig elég lenne....de mivel ők ellopják, a többségnek nem jut még a becsületes életért sem annyi,amiből bormálisan megélne....