Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza

ha fejben feladod akkor véged..(képletesen) harcolj mint tigrincs...legyél okos ravasz mint a róka..

A lényeg ne u.azokat csinálj ne u.azokat gondold.. nézd kívülről a dolgokat..u.azok a képességeid vannak mint amikor jól ment neked..

Én elvállaltam volna az autókereskedőit is..mondtd volna a fa.szinak rakjon rá még egy húszast oszt ok..

3 hónap a próbaidő..1 hónap után is otthagyhattad volna..kimoccansz új emberek új kapcsolatok..kinyitod az agyad

A sorsban nem hiszek..abban viszont igen a szokásaid determinálják az életed.

Én abban hiszek vannak/vagy kapunk lehetőségeket..ezek elágazások..a döntésedtől függ az életed egy újabb szakasza..a következő állomásig..vissza is fordulhatsz..de már nem az lesz ott mint amikor eljöttél onnan..és ha visszamész ahonnan visszafordultál már ott sem lesz meg az elágazás..mint amikor látsz egy jó nőt egy téren mondjuk nálatok a Tűztoronynál..másnap visszamész..a hely még u.az de már minden változott..nem süt a nap..esik..új emberek..és még a járdát is felbontották..

Egy magasabb szint lesz amikor nem felismered a lehetőséget..hanem te teremted meg az elágazásokat.