Regisztráció Elfelejtett jelszó

Időjárási körkép az országból.

Re: nincs cím

#732722 KawaBazsy Előzmény: #732706

Engem már az M31-en kapott el Bp után, 50-el tudtam menni 110 helyett, s alig láttam. Gödöllőre érve csak pöcsög. Megyek Isaszeg felé, megint úgy esik, mint állat. Itthon meg semmi eső. Pár km-enként változik, vicces. No de holnaptól kánikula, úgyhogy Alsóörs, Balaton, motorozás, iszuuuuunk! :-)

#732716 joepappa Előzmény: #732712

bent ragadtam az irodában kicsit nagy a vihar, nem merek autóval elindulni haza. esti sötétség van kint.

#730796 Sumér harcos Előzmény: #730794

a kárszakértők sem értenek semmihez....

mind ilyen semmi épitőipari szakiránnyal rendelkező selyemfiú.

ilyen helyzetekhez csak vmi fix normát keresgélnek a laptopon.....de gőze sincs mennyi a tüzépen darabja a cserépnek.

majdnem még a kiszállást is a kuncsaft fizesse,de a kárt mindenképpen....nehogy már a biztositó.

Re: g

#730582 Sumér harcos Előzmény: #730581

ja-ja,ez az,amelyik házon ilyen pala volt-ott tető épen nem maradt,de cserepesnél sem mindig,különböző kobináciokkal.

#730580 Sumér harcos Előzmény: #730415

ablakból a régi tipusu duplaszárnyas nyilászáróból,üvegből(mivel ezek vékonyabb üvegek is) kecel,vadkert,tázlár,csengele,majsa stb településeken a kapott oldal felől az ingatlanokon ,egy darab üveg nem maradt sehol a keretben,kilyukadt redőnnyel kombinálva.

van olyan tető,amely 60as években épült vadkerten,ez a 30x30as négyzetalakú kispala van rajta,semmi tető nem maradt a házon.templomok tornyai lefelé,az evangélikust-pl. tudom javitották másnap.

akkerplus tüzép az ország legnagyobbja-soltvadkerti telephelyen másnap reggel kilencre-olyan anyaguk már nem volt készleten,amely tetőfedésre alkalmas.

a vérszagra megjelentek a postaládákban a tökidegen vidéki kivetelezők is csőstűl a szórólapjaikkkal.

sok kb. a mindent felmérünk,kijavitunk,kivitelezünk-csak hangosan kopogjanak,mert a csengő nem működik,effektet sugallják a lapjaikról.

#730578 Sumér harcos Előzmény: #730409

van bőven.

van egy osztatlan közös 4.5hektár erdő,kiskunhalas közelében,az kapta a legnagyobbat,vsz olyan 30-35éves fenyő,nyár-nem maradt benne egy fa sem.

#730415 joepappa Előzmény: #730409

reggel szólt nagybátyám, hogy a kalocsai telephelyem összes utcafronti ablakát kitörte a jég, jó, hogy van biztosítás, kb a fele kárra elég lesz. és a gyümölcsösben még kit sem volt senki megnézni, holnap utazok le. kemény volt az idő nagyon bács-kiskunban.

#730403 walex Előzmény: #730333

Sumér harcostárs régiója.

Brutális volt, életemben nem láttam még ilyet és nem is szeretnék felénk.

F@szán működött a jégelhárító rendszer, mert működött, csak semmit nem használt. :(

De valaki biztos jól járt vele.