s&p-ben 2éve brutális divergencia van hetes csárton, QE-k meg a többi varázslat még mindig érezteti hatását, de olyan nincs hogy valami 45fokos szögben csak emelkedjen.......
ha jön az esés, az bekever minden piacon, már ha jön
s&p-ben 2éve brutális divergencia van hetes csárton, QE-k meg a többi varázslat még mindig érezteti hatását, de olyan nincs hogy valami 45fokos szögben csak emelkedjen.......
ha jön az esés, az bekever minden piacon, már ha jön
semmi különösebb ok nem kell hozzá
háááát a 20k alatt az nekem meredek, de ha így hát legyen :)
ha vezető kormányunk odatesz ahonnan enni kap akkor tuti kiszeretnek belőlünk , vagy ha geopolitika romlik
...kiderül
10k alatt em biztos... :)
akkor Te adtad elöttem pont most ?
mire beirtam volna már eltünt a vevő :) :) :)
lesz még idén 20k alatt a bux...
én általában a funda irányt támogatom, némi TA megerősítéssel ez hozni szokta az elvártat
...tegnap Yellen azt mondta nincs lufi, de ha a hozamok tovább emelkednek már abszolute nem olcsók a részvények,és a hozamok bizony emelkedni fognak, valahogy így fogalmazott, ez nálam azt jelenti hogy nem igazán engednek a piaci zsarolásnak és elindul a kamatemelés, ami átmenetileg de kifogja a szelet a long vitorlából, euban a javulás reménye okoz majd lassan qe kivezetési várakozásokat (pár hónap és a németek az asztalt fogják verni) ami ha árazódik szintén átmeneti billegést okozhat, középeurópai indexekre pedig ráfér egy közepes korrekció, amiben simán benne lehet a 2000pip, karöltve kormányunk forintgyengítő szándékával és a 310-312es forint szinttel
...ezt próbálom önfegyelemmel trédelni :)
nem kétlem az emelkedést, csupán korrekciót várok és ezt szeretném kihasználni, lehet hiába
az öröm az ürömben hogy a normál poziméret 1/5ed van nyitva, így annyira nem vészes a dolog,bár az ütemtévesztésem bosszant
ha sz@ródik gátlástalanul zárom bukóban, nem kívánok végigülni egy rallyt
Én jobban :D
nem akarja ez a 20k-t...
Én a randomnál hatizok, 10 pont (100 ft) oda-vissza/konti.
biztos vagyok a toväbbi, minden piacot felülteljesitö emelkedésben
otp es többi is ellenälläsok felett, es a köv ellenälläs még 5%-ra. Elöbb lesz 1500p up, mint 2000p minusz
brrrrrr,rossz ütem :(
és kánya nehéz volt visszaszálni.....
na talán lefordulunk
...valóban nem akar esni, meglepő
kt is kitágult minuszban, nem jó előjel
a magam részéről most záróba kiszórtam a shortokat, minimális bukóval, ha tovább ütik nyugatot lesz lehetőség visszaszálni (úgy gondolom) ha pedig fordul akkor ismét tépés lehet idehaza
ha tévedtem az esést illetőleg elfogadom a piac ítéletét:
hati short zárva 22600 - 22658 -58 pip
...nem is ez bánt, hanem a brókercég kez költsége, az bosszantóan sok, arra kéne valamit kitalálni