Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1512

Re: nincs cím

#730365 Borska Előzmény: #730357

háááát a 20k alatt az nekem meredek, de ha így hát legyen :)

ha vezető kormányunk odatesz ahonnan enni kap akkor tuti kiszeretnek belőlünk , vagy ha geopolitika romlik

...kiderül

akkor Te adtad elöttem p…

#730358 Borska

akkor Te adtad elöttem pont most ?

mire beirtam volna már eltünt a vevő :) :) :)

én általában a funda irá…

#730355 Borska

én általában a funda irányt támogatom, némi TA megerősítéssel ez hozni szokta az elvártat

...tegnap Yellen azt mondta nincs lufi, de ha a hozamok tovább emelkednek már abszolute nem olcsók a részvények,és a hozamok bizony emelkedni fognak, valahogy így fogalmazott, ez nálam azt jelenti hogy nem igazán engednek a piaci zsarolásnak és elindul a kamatemelés, ami átmenetileg de kifogja a szelet a long vitorlából, euban a javulás reménye okoz majd lassan qe kivezetési várakozásokat (pár hónap és a németek az asztalt fogják verni) ami ha árazódik szintén átmeneti billegést okozhat, középeurópai indexekre pedig ráfér egy közepes korrekció, amiben simán benne lehet a 2000pip, karöltve kormányunk forintgyengítő szándékával és a 310-312es forint szinttel

...ezt próbálom önfegyelemmel trédelni :)

#730354 Borska Előzmény: #730336

nem kétlem az emelkedést, csupán korrekciót várok és ezt szeretném kihasználni, lehet hiába

az öröm az ürömben hogy a normál poziméret 1/5ed van nyitva, így annyira nem vészes a dolog,bár az ütemtévesztésem bosszant

ha sz@ródik gátlástalanul zárom bukóban, nem kívánok végigülni egy rallyt

eladom meglévö hatijaima…

#730353 rbbj11

eladom meglévö hatijaimat 23700ert, ha kell nektek :P

#730336 rbbj11 Előzmény: #730335

biztos vagyok a toväbbi, minden piacot felülteljesitö emelkedésben

otp es többi is ellenälläsok felett, es a köv ellenälläs még 5%-ra. Elöbb lesz 1500p up, mint 2000p minusz

brrrrrr,rossz ütem :( é…

#730335 Borska

brrrrrr,rossz ütem :(

és kánya nehéz volt visszaszálni.....

na talán lefordulunk

BUX1512

#730263 Borska

...valóban nem akar esni, meglepő

kt is kitágult minuszban, nem jó előjel

a magam részéről most záróba kiszórtam a shortokat, minimális bukóval, ha tovább ütik nyugatot lesz lehetőség visszaszálni (úgy gondolom) ha pedig fordul akkor ismét tépés lehet idehaza

ha tévedtem az esést illetőleg elfogadom a piac ítéletét:

hati short zárva 22600 - 22658 -58 pip

...nem is ez bánt, hanem a brókercég kez költsége, az bosszantóan sok, arra kéne valamit kitalálni

#730259 Borska Előzmény: #730256

pedig a 2000et én is simán belelátom, mindenféle túlzás nélkül, de evvel is simán lehet 25 a decemberi rallyban ( de ne szaladjunk ennyire előre :D először essen csak 2k-t )