hülye gyj miatt megrángathatják, de 6400 sztm már nem lesz meg. Ha mégis rajtad verem el a port :)
hülye gyj miatt megrángathatják, de 6400 sztm már nem lesz meg. Ha mégis rajtad verem el a port :)
És ami vicc, hogy ez nem is vicc. :-)
Épp nem voltam záráskor, pedig lehet, hogy egy induló pakkot érdemes lett volna venni...
Azt gondoltam, kicsit több stop lesz 6k alatt.
De persze nem. Olyan ez, mint a dudva, kicsit vágnak belőle, de másnapra újra nő...
hosszú még az út lefelé
5k alattit akartál írni :))
Ha elkezdik kicsapkodni a 6k alatti stopokat, az érdekes lehet... :-)
szépen billegtetik
Egyértelmű! Totál ki van feszítve, ráadásul gondolkodjunk hideg fejjel! Mennyi lehet még benne? 6.3-6.5??? Ezért vsz nem éri meg itt kockáztatni.
nekem is, itt bűvészkednek megint aztán valszeg az lesz, hogy ismét hirtelen bepótoljuk a nyugat mozgását
Iszonyú erőltetettnek tűnik ez nekem.
ui.:Most nézem, h a Maverick C. kb. 280K shortot zárt, valszeg a héten!
OTP naposon már divergencia látható. Az ár ment felfelé, míg a MACD és az RSI indikátorok lefelé tartanak.
Mégpedig Bearish divergencia.
PKO továbbra is kitörni látszik, mondtam nektek , hogy vegyetek...
Questornál is van, abba a fórumba szokott írogatni a portfolión
hogy ezen az oldalon megközelitőleg 6éve láttam utoljára.
Ukrán válság az egészen abszurd. Az EU alap problémákkal küzd, közben összeakad az ukránokon ruszkikkal. Kényszerhelyzet volt nyilván mert ha most ukránokat nem segítik akkor teljesen orosz befolyás alá kerülnek. De ez a probléma éppen most mikor alapvető kérdésekben van válság EU -n belül mint púp a hátunkra.
Gondolj bele hogyan értékelik a mi vezetőink magatartását ebben a szituban orosz ügyben? :) Kétfelé akarunk jók lenni egy ilyen kényes helyzetben. Pávatáncot nyomjuk itt is. Csak ez kicsit nagyobb horderejű téma mint a dev hitelesek , vagy az IMF ügye.
Ezek rendszerszintű problémák amikből még sok minden lehet.