Michael Cors premarket -17%?
Valamelyik nagy befektetőház 70 USD-nél is még vételre ajánlotta... Nem tudnak ezek semmit...
Michael Cors premarket -17%?
Valamelyik nagy befektetőház 70 USD-nél is még vételre ajánlotta... Nem tudnak ezek semmit...
ami ma elment részvényen, az visszajött a dolláron. soha rosszabbat! a hét hátralévő felében meg jöhet a korrekció
alakul az élet
emelkedő háromszög, emelkedő trendcsatorna, emelkedő ék. mindhárom esetben van még tér felfelé. folyamatosan magasabb aljakról fordul, szerintem ez kitörés előtt áll.
Amcsiknál épül a tető, majd jön a 30%-os korrekció:D
Legfőképp a kamatemelés elhúzódásának, havária/váratlan helyzet függvénye a szánkózás kezdete.
Most kellene Nyilasinak egy újabb alapot indítania.
Mennyi kraftot lattok meg usaban? Snp megint ath korul mocorog, mintha ki akarna torni
Yahoot jól árasítják?
7,6 százalékos mínuszban zárt a Yahoo (Nasdaq: YHOO), miután az amerikai adóhatóságok a hírek szerint jelentősen megnehezíthetik az Alibabában (NYSE: BABA) lévő részesedés értékesítését. A Yahoo részvényesei számára fontos, hogy milyen adóteher mellett tudja majd értékesíteni a részvényeket a Yahoo, mivel piaci értéken 25 milliárd dollárt ér a 384 millió darabos részvénypakkja. A Yahoo piaci kapitalizációjának ez több mint 65 százalékát teszi ki.
hát komolyan becsokizok. megjavult a krómban is. jó hogy mondtad, magamtól nem álltam volna neki a beállításokat hergelni :D
nem a tűzrókában van letiltva, hanem a javaban, emlékeim szerint a beállítások közt tudod engedélyezni...
gané google kinyírta a chrome-ból a java-t, nem megy többé a stooq. a firefoxban pedig valami le van tiltva és nem jövök rá, hogy hol, vagy mi, help se segít, szóval egyelőre nem elemzek. de talán explorerrel meg tudom nézni a hétvégén :)
crm-et január óta figyelem, kb 20$-t ment azóta... most itt a felvásárlási sztorit is, ami plusz löketet ad, bánom, hogy kimaradtam, de e van :))
egy klasszikus sell in may.t lehet érezni a levegőben, talán őszre magához tér a piac...
szia Bendeguz.˘! Eltüntem egy kicsit,,,A lényeg a mostani kiszemeltjeim CRM, TSEM, OPKO,OASIS, _ érdekelne a véleményed , ha lesz időd rá nézni. köszike
Igen, ez a suna sokszor lefelé beszél. Bernie mindig pozitivan nyilatkozott.
Akkor ő állt a mostani biotech esés mögött...
az öreg krva múltkor a biotech szektort lufizta, esett is 20%-ot minden. most akkor általános 20% bukta lesz májusban? az öreg bernanke legalább nem volt ekkora fasx