hát komolyan becsokizok. megjavult a krómban is. jó hogy mondtad, magamtól nem álltam volna neki a beállításokat hergelni :D
hát komolyan becsokizok. megjavult a krómban is. jó hogy mondtad, magamtól nem álltam volna neki a beállításokat hergelni :D
nem a tűzrókában van letiltva, hanem a javaban, emlékeim szerint a beállítások közt tudod engedélyezni...
gané google kinyírta a chrome-ból a java-t, nem megy többé a stooq. a firefoxban pedig valami le van tiltva és nem jövök rá, hogy hol, vagy mi, help se segít, szóval egyelőre nem elemzek. de talán explorerrel meg tudom nézni a hétvégén :)
crm-et január óta figyelem, kb 20$-t ment azóta... most itt a felvásárlási sztorit is, ami plusz löketet ad, bánom, hogy kimaradtam, de e van :))
egy klasszikus sell in may.t lehet érezni a levegőben, talán őszre magához tér a piac...
szia Bendeguz.˘! Eltüntem egy kicsit,,,A lényeg a mostani kiszemeltjeim CRM, TSEM, OPKO,OASIS, _ érdekelne a véleményed , ha lesz időd rá nézni. köszike
Igen, ez a suna sokszor lefelé beszél. Bernie mindig pozitivan nyilatkozott.
Akkor ő állt a mostani biotech esés mögött...
az öreg krva múltkor a biotech szektort lufizta, esett is 20%-ot minden. most akkor általános 20% bukta lesz májusban? az öreg bernanke legalább nem volt ekkora fasx
bilibe lóg a fiat vezér keze
http://www.investor.hu/news/20150430-osszeolvasztana-a-fiatot-az-apple-lel-a-vezerigazgato.html
Shares of LinkedIn (NYSE: LNKD ) stock took a beating on Thursday evening, falling 27.05% as of 4:41 p.m. ET. Poor second-quarter guidance overshadowed an otherwise good first-quarter report. Here's a closer look at the final Q1 totals versus Wall Street's projections:
Engem meg emberi számítás szerint kistoppoltak belőle, ahogy elnézem a záróárfolyamot.Most olyasmit olvasgattam pedig, h nem lett rosz a gyj. Egy másik felhúzott stoppom is bekattant (ez legalább sajátár-védő volt), gyanúsan sok stopp aktiválódik.:S
Szó mi szó, ez nem az én hetem tőzsdeileg eddig... (de kinek az..)
:)
VA-t vettem spekire aki a héten jelent, erős minusz. TSLA és EA jövő héten jelent.
rohadjon az is meg... még jó hogy nem vettem bele, pedig rajta volt a kezem a buy gombon, de az fb gyj után lebeszéltem magam... ez mák, ezek szerint, nem kicsit, hanem nagyon nagy mák... akkor még egy sör rendel és kibont és iszom és iszom és élvezem az eheti hangyapöcsnyi speki veszteséget...
Linkedin-t after hours.ban rendesen beadták... -23%
Az oreg chemtrailes reptilian gyikzsido multkor egy beszolassal 20%-ot csapott le a biotech szektorbol.
yellen néni ijesztgeti a befektetőket a faxságaival... rövidre vett szűk stoppos q1es papírjaim mind stoppolódtak a héten. ennek örömére peccintek is egy sört, hogy shift deleteljem ezt a megrázkódtatást :D