Úgy néz ki Cameron győz,akkor pedig jön a népszavazás az EU tagságról.Kérdés,hogy a paráztatással letudva van-e a dolog,vagy most jön még a java?
Úgy néz ki Cameron győz,akkor pedig jön a népszavazás az EU tagságról.Kérdés,hogy a paráztatással letudva van-e a dolog,vagy most jön még a java?
Nekem nem volt,de nagyon sajnálom,mert velem is bármikor megtörténhet.Most 63-ból szedtem össze egy 2525-ös átlagot.Ma szerencsém volt!
Ha jól láttam-sajna-már az angyalok sem!:(
Na ezekben a percekben TL64 támasz az angyalok!
Kockázat kerülő vagyok,nagyon is.Múlt héten a gázTL30-at adtam el 65-ön,mert közel volt a KO most meg!
Nem biztos,bár tudom más,de március 18-án az olajTL52 temetését szerveztük éppen,aztán 900 környékéről hova fel nem jött!
Ha eddig leestünk,akkor az már ki lesz ütve......10 db-al én bennmaradtam sajna..:((
nem szabad ilyenkor már kockáztatni..250 a kiütése..akkor inkább rulett..piros páros 32...
TL64 jó beszálló készül,persze ha még lesz mibe!
sztem ha görög ügy kialakul..angolok nem erőltetik a népszavazást az eu tagságról akkor 2 nap alatt 12k..
Én azt tartom szem előtt, hogy az egész évi prognózis várta fel 12.000-ig.
Mivel ezt idejekorán elérték, nem telik el az év kiadós korrekció nélkül.
Legalábbis én most ez alapján az éves jövőkép alapján tekintek előre.
Év végére várom megint 12.000-re.
nem.. régebben csak shortot nyomtam rá.. mert magasnak gondoltam.. most alacsonyak a banki kamatok..veszik az európai részvényeket mint ahogy ma is látszott..de a hirek leverik..utána már a robotok harcolnak..kattognak a stopok..
mostanában nagy érzékkel ellenkezőleg ülök a lóra.. vagy korán kiszállok.
Most azért adtam el mert ilyemkor éjszaka még lenyomhatják..reggel még beszállhatok..
Optimisták lehetünk.
Egyébként úgy látom te olyan notóriusan longolsz, mint ahogy én shortolok.