stokynaztsemtudomkiazabudfox:)
stokynaztsemtudomkiazabudfox:)
az otp-be az a yo,hogy ilyenkor is vehetem:)
én sem tudom,de legalább nem vagyok hivatalos elemző:)
elemzők is... a hivatalosak....
összevissza vannak arccal....
egyik:" 5elliott van.... zuhanunk",
másik:" még csúcscsot nem láttunk"...
Ez nem volt tépés??? :-)
http://postimg.org/image/5oyuru0bp/full/
"Nem tudom eldönteni, hogy most itt helyben járunk amíg külföld lefordul, vagy csak pihenünk egyet aztán jön a tépés egy nap alatt 1000 ponttal fel a bux. "
Ezt sokan szeretnénk tudni... :-)
Kit érdekel ez a szutyok, amikor ricsim van??? :)))
Régen nem tépték már ez nem normális állapot. Nagyon beállt ide bux nem tetszik ez nekem. Múlt héten úgy nézett ki tovább száguldunk.
Kellene egy 6500-ig tépés egy nap alatt az pozitívan hatna.
Nem tudom eldönteni, hogy most itt helyben járunk amíg külföld lefordul, vagy csak pihenünk egyet aztán jön a tépés egy nap alatt 1000 ponttal fel a bux.
Mindig azt mondtátok, hogy nem jó ugrálni. :-)
Ha tovább tépik belépő nélkül, morcos leszek. Lassan 4 hónapja csak emelkedik, ez még nekem is erős.
türelmes vagy, becsülendő :)
Ne bosszants már! Te ezzel a pakkal lelkesednél?
http://s16.postimg.org/hwiujhu7p/erre.png
:-)
(Kis kabalapakk, megszerettem őket, nem megy az elengedés... :-) )
Hacsak nem lesz általános részvénypiaci földindulás, akkor jól állnak a sanszok egy negyedév végi erős hajrára.
Ez lenne itt a bázis.
Ha lesz, akkor nem jók az esélyek vagy majd csak késöbb.
Ezért vettem longot is meg shortot is.
egekben a papír és 0 a lelkesedés?
Most nézegetem egy ideje, de még nem jöttem rá semmire. Alszom rá egyet, hátha reggel okosabb leszek...
Nemtom...a blue-kat elnézve, nekem nagyon tömésszagúnak tűnik most az egész bux
A magyar rafinak annyi szerepe van az RBI-ben hogy a google finance-en például egy darab hír sincs arról hogy a magyar operációt gyakorlatilag harmadolják....
Veszik a Raiffeisent 2015.04.30 14:57
Vélhetően a tegnapi magyarországi méretcsökkentés bejelentésére ma 2,6 százalékos pluszban kereskednek az osztrák Raiffeisen Bank International részvényeivel a bécsi tőzsdén.
PF hozza a formáját.
Tényleg nem veszik észre, hogy mindent vesznek OTP-t , PKO-t, Rafit meg minden olyan dolgot, aminek orosz kitettsége van, de biztos a tegnapi rafis magyar hír miatt kezdték ma venni az összes ilyen bankpapírt. Agyamentek.