Sziasztok.
Skóciàban, inverness ben keresek konraktot.
Köszi.
Sziasztok.
Skóciàban, inverness ben keresek konraktot.
Köszi.
heh..ez elég bizalmas infó..ha igaz akkor sokat és boldogat Herceg!! egy kis aji
Isten éltesse a mai napon (is) kicsiny közösségünk nagy és szeretett vezérét!
Éljen és virágozzék Kissherceg sokáig! :-)
dpd szerződéssel elég olcsó..
tessék vállalkozási lehetőség.. londoni ember összegyűjti az ebay-on vásárolt cuccokat.. egy csomagban hazaküldi..hetente..utána szétosztja..ha beindul a bolt akkor konténer.
árva, vagy arva trans... korrekt, és olcsó
Tudom, hogy nem kevés a 60e, de kapsz egy postafiók címet.
Ha Te licitálsz akkor nincs +10%. Ha Ők akkor igen. Tehát Te ingyen beküldöd amit az ebay-en vettél Ők meg haza hozzák 60eFt/m3-ért.
Némileg sokallom ezt az összeget térfogatra,tavaly egy brigád hozott nekem egy szép nagy csomagot,Focus kombiba csak úgy fért be hogy hátsó ülés lehajt,így bőven felette lehetett a fél m3 nek és 14e volt a házhoz szállítás magyarországra.
Viszont nem gyüjtöztek hanem egy jó barátomhoz ment az összes csomag és ott vették fel,viszont ez a lehetőségem most megszűnt sajnos,így keresnék egy céget ahová mehet a csomag,ráadásul ez a linkelt cég még ahogy látom levesz Ebayes licites dolognál még közel +10% ot.
personalnetshopping.com
Egy üllői cég és rendkívül segítőkészek. Rendszeresen hoznak haza cuccaimat.
Elsőre a weblap, csak ruházatinak tűnik, de az ebayosok cuccát is befogadja egy sima szerződés után.
60eFt/m3, de 0,00x m3-re számolják ki. Korrektek nagyon............
Van olyan akivel van jó tapasztalatod is Józsi? Mert keresgettem én is,de sok tűnik kamusinak...
Na, egy ilyen ismerős kéne nekem is!
Ez most célzás volt, ha valaki nem értené... :-)
.co.uk on nézz szét, onnan magyar futár cég elhozza...
Van valakinek ötlete német ebay-ről vásárláshoz? Kegyetlen drága a postázás MO-ra, meg legtöbb eladó egyáltalán nem is adja el, csak Németországi vevőnek.
Erre kellene valami megoldás, ha van ilyen.
Nem komoly dolgokról van szó, csak csipegetnék ezt-azt nyárra, búvárcuccok, ilyesmik.
Jó ötletekre vevő vagyok, kösz!
Na, csak sikerült addig kísérleteznem, amíg végre egyik képen nem írt rám 32-t! :-)
(Azért az 57-ért egy másikon meg kapja be!) A nagy átlag amúgy nem volt rossz, bár 2-3 évet nekem rendszeresen rászámolt.
Ezek szerint a nők nem is mondanak igazat, hogy nem is annyinak látszom??? :-D
Fiam azért érdekeseket kapott, 9 éves képein 7-11 között, de elég sokszor 23-25-27-et mutat, a csúcs a 32 volt. (mondjuk azon grimaszolt, biztos azzal verte át)
Nem teljesen hülye ez a cucc azért.
Kéne egy olyan progi, ami az állatkákra is jósol.. :-)
Őt emberszámba sem vette :)
(csak totál szembőli képeken analizál)