Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Isten éltesse a mai napo…

#730798 Csusza

Isten éltesse a mai napon (is) kicsiny közösségünk nagy és szeretett vezérét!

Éljen és virágozzék Kissherceg sokáig! :-)

dpd szerződéssel elég ol…

#730200 Ibiza

dpd szerződéssel elég olcsó..

tessék vállalkozási lehetőség.. londoni ember összegyűjti az ebay-on vásárolt cuccokat.. egy csomagban hazaküldi..hetente..utána szétosztja..ha beindul a bolt akkor konténer.

Re: nincs cím

#730118 taresz Előzmény: #730115

Tudom, hogy nem kevés a 60e, de kapsz egy postafiók címet.

Ha Te licitálsz akkor nincs +10%. Ha Ők akkor igen. Tehát Te ingyen beküldöd amit az ebay-en vettél Ők meg haza hozzák 60eFt/m3-ért.

#730115 Waszeitung Előzmény: #730104

Némileg sokallom ezt az összeget térfogatra,tavaly egy brigád hozott nekem egy szép nagy csomagot,Focus kombiba csak úgy fért be hogy hátsó ülés lehajt,így bőven felette lehetett a fél m3 nek és 14e volt a házhoz szállítás magyarországra.

Viszont nem gyüjtöztek hanem egy jó barátomhoz ment az összes csomag és ott vették fel,viszont ez a lehetőségem most megszűnt sajnos,így keresnék egy céget ahová mehet a csomag,ráadásul ez a linkelt cég még ahogy látom levesz Ebayes licites dolognál még közel +10% ot.

#730104 taresz Előzmény: #730100

personalnetshopping.com

Egy üllői cég és rendkívül segítőkészek. Rendszeresen hoznak haza cuccaimat.

Elsőre a weblap, csak ruházatinak tűnik, de az ebayosok cuccát is befogadja egy sima szerződés után.

60eFt/m3, de 0,00x m3-re számolják ki. Korrektek nagyon............

#730100 Waszeitung Előzmény: #730057

Van olyan akivel van jó tapasztalatod is Józsi? Mert keresgettem én is,de sok tűnik kamusinak...

#730098 Csusza Előzmény: #730052

Na, egy ilyen ismerős kéne nekem is!

Ez most célzás volt, ha valaki nem értené... :-)

Van valakinek ötlete ném…

#730025 Csusza

Van valakinek ötlete német ebay-ről vásárláshoz? Kegyetlen drága a postázás MO-ra, meg legtöbb eladó egyáltalán nem is adja el, csak Németországi vevőnek.

Erre kellene valami megoldás, ha van ilyen.

Nem komoly dolgokról van szó, csak csipegetnék ezt-azt nyárra, búvárcuccok, ilyesmik.

Jó ötletekre vevő vagyok, kösz!

#730002 Csusza Előzmény: #729937

Na, csak sikerült addig kísérleteznem, amíg végre egyik képen nem írt rám 32-t! :-)

(Azért az 57-ért egy másikon meg kapja be!) A nagy átlag amúgy nem volt rossz, bár 2-3 évet nekem rendszeresen rászámolt.

Ezek szerint a nők nem is mondanak igazat, hogy nem is annyinak látszom??? :-D

Fiam azért érdekeseket kapott, 9 éves képein 7-11 között, de elég sokszor 23-25-27-et mutat, a csúcs a 32 volt. (mondjuk azon grimaszolt, biztos azzal verte át)

Nem teljesen hülye ez a cucc azért.