Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#730209 Euroman Előzmény: #730205

nálam a keresési feltétel soproni vagy sopron környéki műszaki vagy közgazdasági diplomához kapcsolódó nappali egy műszakos teljes munkaidős munkahely. Az "áram"-ra azért nem tudok gondolni, mint kizáró okra, mert bértárgyalásokig el sem jutottunk az elutasítások során. Bér összesen 2 alkalommal merült fel: 1. amikor a munkaügyi központban közmunkát ajánlottak, amiért tudjuk mit adnak (plusz meg sem tudták mondani mi lenne a közmunka, csak azt, hogy amit mondanak majd, azt el kell fogadnom), 2. egy autószalonban szakmunkás minimálbért havi 190 óra munkáért, azzal a feltétellel, hogy ha az első hónapban nem adok el 5 új autót, akkor ki vagyok rúgva. Erre aki ajánlotta, mikor kimondta, már utána közölte, hogy úgyis tudja, hogy ezt nem fogom elfogadni. Ezt szembe ott nem közöltem vele, mert gondoltam, hátha javít az ajánlatán, de nem jött jobb, úgyhogy hagytam ezt a "remek" ajánlatot.

#730205 Ibiza Előzmény: #730201

ez nem személyes... ez üzlet..árulod a munkaerődet... a kereslet-kínálat más irányba mutat.. nem te vagy értéktelen. Vagy megkapják olcsóbban azt amit te tudsz (esetleg u.annyiért többet) vagy a tudásod most korlátozottan piacképes. Talán azt a szegmenst kellene jobban erőltetned ahova te pozícionálod magad. Ha nem találod akkor te magad rakod rossz helyre magad.

50 körül vagy még jó tizenöt évet dolgozol..egy fiatalt felvesznek azt nem lehet kiszámítani mit akar..egy perc alatt elmennek külföldre vagy egy másik céghez..nem tudom létezik e a védett kor..amikor az idősebbeket már nem lehet kirakni.. sztem a fejekben ez is benne van..régebben 55 felett ha jól rémlik már védett volt a kolléga..

#730201 Euroman Előzmény: #730179

szerintem az se segítene....az az érzésem gyakran, el sem olvassák....eddigi rekord, amikor egy hr asszisztens 15 percen belül utasított el e-mailben...

#730179 Ibiza Előzmény: #730163

mondtam én is neki..csináljon egy érdekes önéletrajzot..kiváncsiak legyenek rá..

#730176 Amatoregy Előzmény: #730175

Megnéztem én is. 6 hónap alatt 87, 3, 3 a szám.

Most megnéztem részletesen. A fenti szám csak április 4-től van. Előtte október 27-től végig nulla.

#730175 Amatoregy Előzmény: #730113

Pont ezt akartam kérni. Hogy mit változtattatok a motivációs levélen?

Ugyanis Euroman (és a párod) se jut be az interjúra. De a változás után meg több helyre is.

Hátha neki is segítene.

#730163 Tapasz Előzmény: #730121

Mi van akkor, ha azt írod be, hogy csak 42 éves vagy. Behívnak, megkérdezik, miért kamuztál, te meg elmondod, azért, mert különben be sem hívtak volna.

#730126 rbbj11 Előzmény: #730120

a korod nincs segitségedre az biztos

Hosszan levelezhetnénk a témáról, de én nem látom értelmét.

#730121 Euroman Előzmény: #730120

véletlen megnyomtam az enter-t, bocs.....szóval 40 hirdetésre ajánlották ki a regisztrációmat, és írd és mond összesen 2, azaz kettő cég nézte meg....a profession.hu hirdetéseire összesen kb. 20 pályázatot adtam be magamtól, egyikre se hívtak be...

#730120 Euroman Előzmény: #730113

ezeket nézem naponta (automatikus e-mail is jön tőlük): austrajobs.hu, careesma.at, cvonline.hu, profession.hu, monster.at, monster.hu, jobinfo.hu, jobline.hu, jobmonitor.hu, karriere.at, ams.at, suchejob.at, workania.hu, work24.hu.

Szerintem a motivációs leveleim jók, nekem legalábbis tetszenek. nem hosszúak, lendületesek, pozitív kicsengésűek, nem túl nyálasak. Ha valaki írna is egy másikat, minden alkalommal nem írna helyettem. Ezek a mot. levelek meg olyanok, mint én, úgyis magamat kell adnom. Hosszú ideig én írtam a cégnél minden helyi felsővezető levelezését az üzleti és önkormányzati partnereknek, ünnepi beszédeket, köszöntőket.....azt hiszem ez is olyan, mint a füstszűrös nyúl, hogy ha van sapkája az is baj, meg ha nincs az is...ha akkor jó fogalmazónak tartottak, akkor az annyira nem romolhatott el, hogy még interjúra se hívnak be....inkább az van, hogy eleve azt mondják mit akar ez a vén phasz...sajnos az 1 munkahelyből süt, hogy a munkaadóknak, hogy valószínűleg nem magamtól jöttem el, mert akkor korábban is többször váltottam volna....profession.hu vezeti a regisztráltak statisztikáját: 2013 januárjában regisztráltam, azóta 4

#730119 Láma Előzmény: #730075

Szép gondolatok. De először össznépileg el kéne döntenünk, mi legyen a szomszéd tehenével.

#730113 rbbj11 Előzmény: #730110

szerintem sem önéletrajzon mulik

Inkäbb azon, hogyan keresel állást (hol nézed, milyen oldalakat stb), mit irsz emailben és hogy néz ki a kisérö/motiv levél, es leginkäbb mi áll benne.

#730112 rbbj11 Előzmény: #730109

nem volt szo semärol, nem nyultunk az önéltrajzähoz, csak a kiserölevélhez és motiv levélhez

#730110 Euroman Előzmény: #730109

a séma az, amit rbbj-től kaptam még 2013 elején....pontokba szedett, szikár 1 oldalas CV....azt mindenkinek van türelme átolvasni....régebben kerek mondatokba szedett 2 oldalas volt, ahelyett csináltam ezt....a magyar és a német nyelvű ugyanazon séma szerint, minden ugyanolyan sorrendben benne...1 személyes adatok 2. iskolák 3. munkahelyek, beosztások, 4. képességek 5. bérigény, ha kérik. fényképet mellékelek, ha kérik. nem vagyok fotogén, nyaraláskor is ritkán állok a képre, de nem is modellnek jelentkezem....szvsz nem az önéletrajzon múlik a dolog, mert az korszerű és modern... a képességek rovatban szoktam a hirdetéshez passzoló dolgokat írni...iskolák rovatban nem színezek, ugyis kiderül, és nem óhajtok emiatt phaszulni...