Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #730113ezeket nézem naponta (automatikus e-mail is jön tőlük): austrajobs.hu, careesma.at, cvonline.hu, profession.hu, monster.at, monster.hu, jobinfo.hu, jobline.hu, jobmonitor.hu, karriere.at, ams.at, suchejob.at, workania.hu, work24.hu.
Szerintem a motivációs leveleim jók, nekem legalábbis tetszenek. nem hosszúak, lendületesek, pozitív kicsengésűek, nem túl nyálasak. Ha valaki írna is egy másikat, minden alkalommal nem írna helyettem. Ezek a mot. levelek meg olyanok, mint én, úgyis magamat kell adnom. Hosszú ideig én írtam a cégnél minden helyi felsővezető levelezését az üzleti és önkormányzati partnereknek, ünnepi beszédeket, köszöntőket.....azt hiszem ez is olyan, mint a füstszűrös nyúl, hogy ha van sapkája az is baj, meg ha nincs az is...ha akkor jó fogalmazónak tartottak, akkor az annyira nem romolhatott el, hogy még interjúra se hívnak be....inkább az van, hogy eleve azt mondják mit akar ez a vén phasz...sajnos az 1 munkahelyből süt, hogy a munkaadóknak, hogy valószínűleg nem magamtól jöttem el, mert akkor korábban is többször váltottam volna....profession.hu vezeti a regisztráltak statisztikáját: 2013 januárjában regisztráltam, azóta 4