sajnos a látszat csal....Sopron is tele van rengeteg fityeszes geczyvel....az önkormányzat is hemzseg tőlük...rengeteg nagyképű, korrupt állat....a fővezírt másolják....csak a szájukat nem nyalogatják még másodpercenként 10-szer
sajnos a látszat csal....Sopron is tele van rengeteg fityeszes geczyvel....az önkormányzat is hemzseg tőlük...rengeteg nagyképű, korrupt állat....a fővezírt másolják....csak a szájukat nem nyalogatják még másodpercenként 10-szer
miért kapálóznék? Vmit beirok neked 2x, de semmi haszna. Ahogy a korom sem maradt meg, a tucatszor tucatnyi topikban megírt Sopron sem. Nincs ezzel semmi baj, nem érdekellek annyira, innentöl kezdve pedig nevezhetsz györinek, alcsútinak vagy akärminek, minek kapälóznék? Te sem vagy nekem annyira fontos, hogy ismételgessem magam papagáj módjára és helyesbítselek állandóan. Csak azokra írok, ami már szúrja a szemem. Amikor fáj a hüleség. Sajnos amint látod, túl gyakran késztetsz írásra.
jól van, ám legyen, keményebb, mint a levegö, rendben vagyunk? :)
a hugod védi ezeket.. gondoltam semmit nem értesz.. az ártatlanság vélelme az alapjog..
Mi van ha sétálsz a parkban.. látsz egy gyereket aki a bringájával épp belehajtott a bokorba..próbálsz segíteni.. erre udaugrik egy csomó szülő és azt kiáltják pedofil vagy..majd nyugodtan agyonverhetnek hiszen jogos..
Nekem még a homokos is deviáns..társadalomellenes és beteg..
Újabb szatír, ezúttal szerencsére elkapva és nem elengedve, de majd mindjárt jön a fóbiás és megtartja a védőbeszédet, mint a múltkori pedofilnál, hogy nem kell bántani, nem kell elvinni, ártatlanság védelme is van ám, meg különben is, régen is voltak cukrosbácsik.
http://hvg.hu/itthon/20150504_Buntetett_nemi_eroszakolo_szatirkodott_a
Nincs náciveszély..más országokban erősebb az antiszemitizmus.. és a rasszizmus..de alapja nem a faji megkülönböztetés hanem az antiszociális viselkedés elitélése egyes nép- és vallási csoportok irányába.
keress egy képet göbbelszről.. mások vagyunk másról beszélünk.. idegen zászló taktikája.
vona hasonlít erre, a szegény érték nélküli nyafit hergelem vele.. de nem ugrik rá..mert nem jobbikos sztem.
ne.. azt hittem győri..nem kapálózott.. pedig Sopronban jó emberek vannak.. biztos gyüttment.. :DD
ha nem kemény akkor össze tudod sűríteni mint a levegőt ugye?
ők már visznek magukkal sűrített vizet kiránduláshoz..
miaz, hogy Győr???? :)....Sopron!....rbbj és jómagam képviseljük a Tűztorony városát...
Na, ez már egy rendes hozzáállás, így kell ezt csinálni :)
a hordalék megy magától? Örökmozgó? Vagy lábai vannak? :)))) Nem az áramlattal megy? Köszönjük, leülhetsz :))
félreérted bizony, mert egyesével mentem végig ibiza ömlengésén: a felületi feszültség a balatoni hasasra vonatkozott, olvass figyelmesebben :)
hät, nem annyira, mivel mozgäsi energia nélkül jo sokat simogathatod a betont....
Egyszerü, forditsd meg: vajon ha olyan sebességgel, mint a nagynyomásúval jön, betont nyomatsz akärmilyen felületnek, mi fog történni vele?!! Keményebb lesz a vízénél a hatás na :))
Persze hogy sürüség is számít, de a szilárdat szokás keménynek hívni na, akárhogy ragozza a nép embere :))
:) gondoltam jön a hasonszőrű..nem kemény de felületi feszültsége van.. a vízsugárral vágják a köveket..de persze nem a víz hanem a mozgási energiája..nem a víz viszi a hordalékot hanem az megy magától.. köszönjük mesüge.
Sz@r lehet e hatalmas tudás birtokában lenni..szegény Győr.