Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#730085 Euroman Előzmény: #730033

sajnos a látszat csal....Sopron is tele van rengeteg fityeszes geczyvel....az önkormányzat is hemzseg tőlük...rengeteg nagyképű, korrupt állat....a fővezírt másolják....csak a szájukat nem nyalogatják még másodpercenként 10-szer

#730082 rbbj11 Előzmény: #730033

miért kapálóznék? Vmit beirok neked 2x, de semmi haszna. Ahogy a korom sem maradt meg, a tucatszor tucatnyi topikban megírt Sopron sem. Nincs ezzel semmi baj, nem érdekellek annyira, innentöl kezdve pedig nevezhetsz györinek, alcsútinak vagy akärminek, minek kapälóznék? Te sem vagy nekem annyira fontos, hogy ismételgessem magam papagáj módjára és helyesbítselek állandóan. Csak azokra írok, ami már szúrja a szemem. Amikor fáj a hüleség. Sajnos amint látod, túl gyakran késztetsz írásra.

#730072 Ibiza Előzmény: #730068

a hugod védi ezeket.. gondoltam semmit nem értesz.. az ártatlanság vélelme az alapjog..

Mi van ha sétálsz a parkban.. látsz egy gyereket aki a bringájával épp belehajtott a bokorba..próbálsz segíteni.. erre udaugrik egy csomó szülő és azt kiáltják pedofil vagy..majd nyugodtan agyonverhetnek hiszen jogos..

Nekem még a homokos is deviáns..társadalomellenes és beteg..

#730034 Ibiza Előzmény: #730005

Nincs náciveszély..más országokban erősebb az antiszemitizmus.. és a rasszizmus..de alapja nem a faji megkülönböztetés hanem az antiszociális viselkedés elitélése egyes nép- és vallási csoportok irányába.

keress egy képet göbbelszről.. mások vagyunk másról beszélünk.. idegen zászló taktikája.

vona hasonlít erre, a szegény érték nélküli nyafit hergelem vele.. de nem ugrik rá..mert nem jobbikos sztem.

#730033 Ibiza Előzmény: #730029

ne.. azt hittem győri..nem kapálózott.. pedig Sopronban jó emberek vannak.. biztos gyüttment.. :DD

#730029 Euroman Előzmény: #730009

miaz, hogy Győr???? :)....Sopron!....rbbj és jómagam képviseljük a Tűztorony városát...

#730018 rbbj11 Előzmény: #730009

a hordalék megy magától? Örökmozgó? Vagy lábai vannak? :)))) Nem az áramlattal megy? Köszönjük, leülhetsz :))

#730017 rbbj11 Előzmény: #730007

félreérted bizony, mert egyesével mentem végig ibiza ömlengésén: a felületi feszültség a balatoni hasasra vonatkozott, olvass figyelmesebben :)

#730016 rbbj11 Előzmény: #730007

hät, nem annyira, mivel mozgäsi energia nélkül jo sokat simogathatod a betont....

Egyszerü, forditsd meg: vajon ha olyan sebességgel, mint a nagynyomásúval jön, betont nyomatsz akärmilyen felületnek, mi fog történni vele?!! Keményebb lesz a vízénél a hatás na :))

Persze hogy sürüség is számít, de a szilárdat szokás keménynek hívni na, akárhogy ragozza a nép embere :))

#730009 Ibiza Előzmény: #729994

:) gondoltam jön a hasonszőrű..nem kemény de felületi feszültsége van.. a vízsugárral vágják a köveket..de persze nem a víz hanem a mozgási energiája..nem a víz viszi a hordalékot hanem az megy magától.. köszönjük mesüge.

Sz@r lehet e hatalmas tudás birtokában lenni..szegény Győr.