Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#729967 walex Előzmény: #729965

Mondod mindezt fóbiás, aki egy sima kritikára (amiben semmi politika sem volt) is egyből nyomod a politikát, lásd Nagy Futam (55244-re az 55246-os reakciód), mert ugye csak a Fidesz és senki más. :)

Már visítasz előre, érzed, hogy 2018-ban ugorhat a húsos fazék és neked annyi, rettegsz.

A másik fóbiás propaganda társad hol hagytad? Csak nem továbbképzést tart neki a párt? :)

Hetek óta nem láttuk, pedig előtte nagyon nyomta.

#729965 Ibiza Előzmény: #729962

:) nincsenek etalonjaid..érett gondolataid..ezért zűrzavar van a fejedben...a média gyermeke vagy..arra repülsz amerre fúj a szél..

Fóbiásnak mindenki libsi…

#729962 walex

Fóbiásnak mindenki libsibalos komcsilibsi, aki nem a kommunista pártját szereti. :)))

#729955 Ibiza Előzmény: #729948

már megint nem érted :) mééé nem lepődök meg..

a libsibalnak esélye nincs jelen pillanatban nyerni.. a mémjeik rendszerint visszahullanak a fejükre.. ezért jobbikosnak adják ki magukat..így jobban átsuppan amit írnak..a jobbik elvileg egy nacionalista párt lenne..egy szélsőjobbos irány..na most a mi jobbikosaink közel sem vallanak ilyen nézeteket..sőőőt kijelentik LMP egy nekik tetsző alternatíva.. :)) azé ez minimum antagonisztikus..meg tréfás..

Mondtam sztem jobbik az brahipárt..ijesztegetéssel és az emberekben felhalmozott indulatok kimondásával..nyert teret magának.. gondolták az ijesztegetést még el tudják majd adni lesz rá kereslet..cigány pártok..cionista gittegyleteknek.."emberjogi aktivisták" is igazolhatják a létüket..huhoghatnak az euban.. ha farkasüvöltést utánoznak az erdőben jobban fogynak a boltban a farkascsapdák.. most magukhoz képest túlsúlyt szereztek.. ezért új irány kell..min le penék.. de kellenek a szélsőjobbos szavazók is ezért egy-egy jobbikos hozza ezt a szavazókat..köpök is meg nem is a cipőbe..stb stb...de kell a cukimuki kampány..gyerek kutya..szegények.. majd jöhetnek a kórházas képek..a végén egy látogatás a hollykaust mózeumba..

#729948 rbbj11 Előzmény: #729930

mär jobbik is libsibal? Erre jutottäl? :)

Az valoban dilemma, h. ha csak antiszemitäk és komcsik közt lehet välasztani, akkor melyiket...

#729934 Euroman Előzmény: #729884

legközelebb az alcsuti qrva anyjának a pycháját tesztelgesse!! honnan veszi magának a bátorságot ez az ólábú szájnyalogató degenerált geczy, hogy az országlakosságával szórakozik???!!

#729931 walex Előzmény: #729928

Ennyi.

Mégis háborog a sok sügér, ahelyett,hogy gondolkoztak volna előre egy kicsit.

Picihez gratulálok! :)

#729930 Ibiza Előzmény: #729925

nem tetszett!!! Te csak azt hiszed tetszett neked..de nem tetszett!!Csupán alantas ösztöneidre épített agymosás.. ezt jegyezd meg...Takács Tamás csak olyan mintha Takács Tamás lett volna..egy zorbánista zombi..aki Zorbánia propagandájának szócsöve.

Arra is kapsz utasítást milyen felszereléssel mehetnél a tömegrendezvényre ha mehetnél.. defibrillátor, víz, helyes irány iránytű...mit tehetek mit nem kis kt..hideg élelem és szárazeledel.. záptojás, tömjén, (utóbbi kettő a zorbánördög megjelenése esetére)

A vonagöbbelszgábor álarc mögé bújt libsibal propaganda majd megadja a mércét..a helyes etalont.

Fóbiásnak agyára ment a …

#729929 walex

Fóbiásnak agyára ment a fóbia. :D

Egy szó sem volt imádott kommunista pártjáról/annak rajongóiról, de ő azért belemagyarázta. :)))

Szóval a Nagy futam kritikusainak kritizálása az propaganda? :D

#729928 KawaBazsy Előzmény: #729927

Amúgy az volt a szitu, h ugye körpálya volt, s akik még a lezárás előtt bementek belülre, azokat nem tudtak kijönni. No most ebben semmi furcsát nem látok, nem tom miért nem gondolták ezt előtte?? Én kívül mentem körbe, a Bözsi hídtól egész a Várkert bazárig, s volt egy pár jó hely, ahonnan lát az ember. Nekem tetszett. Bnőt nem tudtam vinni, terhesen inkább nem jött, de ha meg lesz a gyerek, s rám üt, akkor ilyesmire ő is jönni akar majd. :-)

Fóbiáséknál az a szokás,…

#729927 walex

Fóbiáséknál az a szokás,hogy pár hónapos csecsemőt elviszik egy tömegeket vonzó hangos rendezvényre,ahol autók köröznek és mily meglepő, lezárják a pályát órákra,hogy ne az autók előtt ugráljanak az emberek. :)

A nagyokosok utána meg a saját balfszkodásuk után (vizet persze nem visznek magukkal, mert minek az) a szervezőket hibáztatják, mert beragadtak a babakocsival, kisgyerekkel a lezárt pálya mellé, víz nélkül.

#729926 Ibiza Előzmény: #729925

:) de legalább a mértékadónktól megtudhattad mi helyes mi nem...gyereket hova kell vinni hova nem...ha nem helyesen neveled elveszik tőled te meg mehetsz átnevelőtáborba..

aki élvezi az életet vagy tömegrendezvényre megy az aljas fidesznyik.. mocskos birka..

Lásd a szegény ember még a hétvégén is nyomja a propagandát.. miközben más sétálgat lazul..jókat eszik..elvan a családdal..ha fidesz még egyszer nyer ezek megbolondulnak véglegesen..

#729925 KawaBazsy Előzmény: #729923

Nekem tetszett. Mondjuk nagyon el volt húzva, indíthatták volna gyakrabban az autókat.. S pár lépésre onnan volt a Tabán fesztivál, átballagtam kis Takács Tamást hallgatni.. Meg a várba is felmásztam. Az eső miatt nem motorral mentem, pedig a versenyautó feeling miatt hazafelé jól megvisíttattam volna. :-)

Nagyrészt tipikus birkák…

#729923 walex

Nagyrészt tipikus birkák a kordonok mögött, látva a megosztott videókat, fotókat.

Kimennek nyomorogni órákat egy szűk kordonon belül azért, hogy lássanak egy F1 Ferrarit vagy Red Bullt ahelyett, hogy kimennének mondjuk a pénteki időmérőre a Hungaroringen, ha már annyira F1 autót és pilótát akarnak látni és még nyomorogni se kell.

https://www.facebook.com/events/1584649138439339/

Sokan a kordonon háborognak. Mit vártak, hogy nyitott lesz a pálya és majd keresztül szaladgálhatnak az autók előtt az emberek? Látszik a kommentekből, hogy miért tart ez az ország ott, ahol, nagy a sötétség a fejekben.