Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#729925 KawaBazsy Előzmény: #729923

Nekem tetszett. Mondjuk nagyon el volt húzva, indíthatták volna gyakrabban az autókat.. S pár lépésre onnan volt a Tabán fesztivál, átballagtam kis Takács Tamást hallgatni.. Meg a várba is felmásztam. Az eső miatt nem motorral mentem, pedig a versenyautó feeling miatt hazafelé jól megvisíttattam volna. :-)

Nagyrészt tipikus birkák…

#729923 walex

Nagyrészt tipikus birkák a kordonok mögött, látva a megosztott videókat, fotókat.

Kimennek nyomorogni órákat egy szűk kordonon belül azért, hogy lássanak egy F1 Ferrarit vagy Red Bullt ahelyett, hogy kimennének mondjuk a pénteki időmérőre a Hungaroringen, ha már annyira F1 autót és pilótát akarnak látni és még nyomorogni se kell.

https://www.facebook.com/events/1584649138439339/

Sokan a kordonon háborognak. Mit vártak, hogy nyitott lesz a pálya és majd keresztül szaladgálhatnak az autók előtt az emberek? Látszik a kommentekből, hogy miért tart ez az ország ott, ahol, nagy a sötétség a fejekben.

http://hvg.hu/itthon/2…

#729922 walex

http://hvg.hu/itthon/20150501_Facebookon_elegetlenkednek_a_Nagy_Futam_n

Nem volt kötelező kimenni, pláne nem babakocsival és kisgyerekkel. Ugyanez igaz az aug. 20-i parasztvakító tűzijátékra is.

Kisgyerekekkel nem nagy tömeget vonzó utcai cirkuszba kell menni, hanem ki a természetbe. Sok az idióta, celebeken felnőtt szülő. Ezzel az erővel vihetnék koncertre is pl. a Szigetre vagy a Balaton Soundra. Nem is tartom kizártnak, hogy nincsenek manapság ott is ilyen idióták.

#729890 Ibiza Előzmény: #729886

tök egyszerű...csak most összezavarodtál :)

Orbi megelőzte a vonagöbbelsz gabit..a trafikügy kapcsán.. aki ezért bedurcizott.. "ezt én akartam mondani ez az én szövegem.."

A halálbüntetéssel az a gond..sok esetben ártatlanokat végeznek ki.. ha valaki kap 40-50évet..az elég nagy szivás.. 20voltál majd 60on kimész.. vagy a valódi életfogyt az kemény a börtönben..

Állatos csatornán párszor néztem börtönéletről..szar ügy amikor felteszi a kérdést a 10-20éve napi 12 órát gyúró többszörös gyilkos...Szopol-e vagy golyót nyalol?... egyik azt mondta ő azt szokta kérni az ánuszát a friss hús a nyelvvel egy kicsit..de cserébe ad többféle izű zselét.. választhatsz.

#729886 Csusza Előzmény: #729880

Jaj, de hát ez így csűrés-facsarás, cicamica...

Igen, benne volt a jobbik választási programjában a halálbüntetés visszaállítása, de most -a trafikoslány meggyilkolása kapcsán- nem ők vették elő a témát. Aki mindent elkövet és össze-vissza hazudozik meg terel, az a fityesz és OV. Eddig lapítottak, ha erről volt szó, sőt(!) még le is hülyézték a jobbikot. De most "napirenden kell tartani a halálbüntetés kérdését", milyen érdekes...

Halálbüntetés bedobása O…

#729884 Racional

Halálbüntetés bedobása Orbán részéről egy lakmusz papír

Akik erre rácuppantottak saját magukat minősítik, ergo kiket lehet tökéletesen hülyének nézni. ahogy látom ez be is jött tökéletesen.

(pl.:napirendre kéne venni győzike Kossuth-díj felterjesztését, ez ezzel egy szinten van, ha ezt O.V. bedobná, másról nem is lenne hír a médiában két hétig, így kell elrendelni a kormányzati hírzárlatot))

#729867 Csusza Előzmény: #729812

Qrva jó, amit csinálnak, csak nagyon a törvényesség határán táncolnak, és azt sohasem nézi jó szemmel semmi hatóság. Az önbíráskodásra nagyon ugranak, ezt tudom, "egy ismerősömnek" volt ilyesmi esete.

Kevesebb indulattal többre mennének.

Bár elismerem, nagyon nem lehet könnyű higgadtnak maradni ilyen esetekben...

#729866 Csusza Előzmény: #729835

Jaj, hát miket írsz te???

"ha figyelnél a jobbik dobta a halálbüntetéses gumicsontot.. "

Aki pedig még jobban figyel, az észreveszi, hogy ezt most a fidesz "dobta", semmi köze a jobbikhoz.

"..a fidesz csak reagált."

Mi a túróra reagált? Ja, mert a fidesz olyan jobbikra reagálós társaság. :-D Ne bolondozz, te!

Most éppen ez jutott a főnök eszébe, ennyi, mi a francot kell ezt misztifikálni, mindenféle bonyolult összeesküvést kitalálni? Volt, hogy pálinkafőzéssel álmodott, volt, hogy szabadságharccal, most éppen ez pattant ki a fejéből. Ennyi.

"a jobbik meg népszerűségre hajt.."

Most teljesen megleptél mindenkit, ezt nem gondoltuk volna. Még szerencse, hogy más pártok közül egyik sincs így.

"azért volt logika a fóliázásban.. "

Volt, a nagy lóph@szt volt! Ha emlékeznél, még a legelején, a nyitások előtt megmondták kriminológusok, hogy ezeket a boltokat emiatt fogják kirabolni.

#729844 banyaiz Előzmény: #729839

Nekem egyébként nem lenne bajom ezzel a trafikos rendszerrel.

Legyen magyar a dohány kisker jó ötlet. De normális pályázatok, nem utólagos árrés emelés stb. Nem a haverok élveznek előnyt hanem azok akik munkaerőpiacon hátrányban vannak. Tartós munkanélküli, rokkant, egyébként is már trafikos stb.

Ezt a kiskorúak védelmében ne lehessen belátni és hasonló baromságokat nyugodtan ki lehetett volna hagyni.

Ez így ment volna állami földbérletek dettó, akkor oké.

A két szokásos jellemző pofátlanság és dilettantizmus egyvelege.

#729841 banyaiz Előzmény: #729839

Ez a trafik téma számomra vörös posztó. Olyan mint az mnyp, vagy a bankok témája, vagy állami földek témája, ugrok rá. :)

A logikai folyamat a döntéshozatalnál 1. Hogyan keressünk legálisan sok pénzt 2. Cigaretta, biztos üzlet 3. Miután lezajlottak a pályázatok az összes haver nyert fejenként 100 trafikot emeljük meg az árrést , hogy meg is érje 4. Indoknak dobjuk be , hogy hazai boltok, és kiskorúak védelmét 5. Ebből már következett a lefóliázás 6. Millió rablás és most már gyilkosság 7. Dobjuk be a halálbüntetés témáját.

Következtetés : K. anyjukat nézzék hülyének.

Nem mellékesen költségvetésből kiesett vagy 50-100 mrd jövedéki adó bevétel miközben a fekete cigi forgalom jelentősen megnőtt. Esetleg két kezemen meg is tudom számolni akik leszoktak a bagóról de ez mellékes volt az ügyben. :)