Ma Otp nap van. Mostanában ritka az olyan nap, hogy legalább egyik bluet ne tépnék. Ez nagyon tetszik. Csak így tovább.
Ma Otp nap van. Mostanában ritka az olyan nap, hogy legalább egyik bluet ne tépnék. Ez nagyon tetszik. Csak így tovább.
hó vége van..
Nézegettem tegnap délután a csártot, és tisztán látszott, hogy valami esélye van, hogy csak a tegnapi záró volt a kori, azzal még nem sérült az emelkedő trend. Csak hát annyira valószínűtlen volt, hogy igaz is legyen, eszembe se jutott, hogy belevegyek...
Ne is mond...most "ricsizem", persze fél szemem a "kiccsajon", de szétB az ideg!!!
Meg hát! :-)
Csak nem engedtek belevenni, ez bosszant.
Ebben a pillanatban értem gép elé. Szerinted mekkorát káromkodtam, amikor megláttam a 6090-et???
Ööö, erről írok két napja...
:-))
Záró viszont nem lett rossz így.
Ezt nem tudják adni, hihetetlen.
Pedig jó lenne látni valamit, hogy hol érdemes belenyúlni...
kemény front jött.. 12éve voltam olaszoknál..lett egy gondom naponta kaptam a seggembe egy injekciót.. ha jön a hideg ezt a helyet megérzem a mai napig..a melegfrontra meg eleve érzékeny vagyok azonnal fáj a fejem.
Valami lehet a levegőben, az én napom is szar, egész nap kedvetlen vagyok. Fene tudja, mi lehet ez...
Na de ha neked szar napod van, akkor nem rallizni kellene mindennek? :-)
nekem is ku.va szar ma a hangulatom, rég éreztem magam ennyire depressziósnak. Biztos ezért esik minden...
Kötéseket kicsit nézegettem...erős ez wazze...erős!!!
Valamiért tök rossz hangulat lett a világban, de ezt miért nem öntik már meg kicsit?
Molnál mikor összevásároltak vagy 50%-ot srv-t elfogadták közgyűlésen max 10% erejéig lehet szavazni függetlenül több részvénye van valakinek. Ezért volt mol-otp srv csere is amiről az otp srv állományáról szóló cikkekben nem nagyon emlékeznek meg , hogy van még vagy 25 millió srv a molnál is egy csere ügylet keretében a 3 millión felül ami otp-nél van.
Mikor ez történt utána évekig Csányi mindig feltette szavazásra a témát otp közgyűlésen is, legyen otp-nél is ilyen szabály. Leszavazták mindig. Elméletileg előfordulhat bármi, vannak olyan érdekeltségek a világon akiknek egy otp megvásárlás borravaló lenne.
Csak hát ennek a realitása jelenleg nem túl nagy. :) Ha csak a szabadságharc eseményeit nézem nem hinném lenne olyan őrült aki itt akarna egy ekkora befektetést .