Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

http://www.napigazdasag…

#729877 Euroman

http://www.napigazdasag.hu/cikk/42269/

honnan veszi a bátorságot egy ilyen kis geczy fityeSSnyik, hogy belepofázzon egy egyetem működésébe....korábban valami pesti parkolási társaságnál rontotta a levegőt....mindenhez ért???? ha igen, akkor inkább basson lovat hátulról, mint a többi fityeSSes, ugyis csak arra valók....

Re: nincs cím

#729848 Euroman Előzmény: #729847

mondjuk ha úgy vesszük én is 3x jártam így....a diploma megszerzése előtt a cég, ahová mentem volna dolgozni, azt mondta mindegyik (kb 20 fő) ösztöndíjasának, hogy nem kell az ösztöndíjat visszafizetni, de munka sincs....szerencsére időben, még a végzés előtt 5-6 hónappal szóltak, úgyhogy gyorsan tudtam doktorandusznak jelentkezni, meg beiratkoztam közgázra.....aztán a 2-ik alkalommal mikor végetért a 2 éves külföldi ösztöndíjam, akkor kb 6 hónapig nem volt munkám, de nem aggódtam, mert szinte minden pályázatomra behívtak interjúra, csak a pénzen nem tudtunk megegyezni....aztán sikerült egy jó helyet találnom, ahol le is húztam 20 évet....most meg már a pénzig el sem jutunk....sőt lassan az interjúig sem....tavaly októberben hívtak utoljára be, azóta válaszokat sem kapok, illetve összesen 3 elutasítás jött azóta...személyes meglátásom az, hogy az egyetemhez/főiskolához kötött álláshirdetések száma is itt a környéken nagyon megcsappant, én úgy érzem 2013-ban sokkal több pályázatot tudtam beadni....az elmúlt hetek választéka is a szemétválogatótól a műkörmösig, pincérig mindenféle segéd és szakmunka, vagy esetenként speciális diplomához kötött munka

#729847 Euroman Előzmény: #729816

ez így van sajnos, ahogy írják. ez a 15 nálam holnaptól már 29 lesz....szerencsére a tőzsde most hozott annyit, hogy egy pár hónapi megélhetésre szerényen elég.....

#729785 Euroman Előzmény: #729781

erre nem tudok mit mondani....a cikk alapjául szolgáló elemzés is eléggé szubjektívnek tűnik nekem....ha lenne egy nekem is tetsző, jól megfizetett munkám, akkor 50-et én is megszavaznék, de nincs, semmilyen....már nem nyavalygok ezen sem a stockin, sem máshol...próbálkozok, aztán egyszer csak lesz valami, vagy nem....

#729355 KawaBazsy Előzmény: #729353

Jah, én is ragaszkodok a 8 óra alváshoz, meg a 7végi pihenéshez, ez sokat segít a fiatalosság megőrzésében.. :-)

#729354 Ibiza Előzmény: #729350

ajánlottam a havert..rendes pontos srác..pépész végzettség..Gödon lakik...számlát tud adni.

#729353 Euroman Előzmény: #729351

nekem az az orbánféle 4 óra alvás sem jön be....én ha nem tudok 7-8 órát aludni, akkor csak lézengek, nincs egy éppkézláb öteletem, cselekedetem...mondjuk nem is nézek ki ilyen ráncos vén faxxnak, mint orbán, 10-12 évet simán letagadhatnék :)

#729351 Euroman Előzmény: #729350

rendes vagy, mert korábban is ajánlottál....nálam a paraméterek nem változtak, mindenképpen soproni, vagy Soprontól max. 30-40 perc alatt kocsival elérhető hely jöhet szóba...barátnőd állása tetszene....éjszaka nem annyira, nem bírom az éjszakázást....nappal nem bírok aludni, aztán ezért éjszaka is használhatatlan vagyok...

#729350 KawaBazsy Előzmény: #729347

2 üresedést is tudok. Egyrészt bnő ősszel szül, felszabadul a gyógyszer törzskönyvezői mhelye, 0,5M/hó.. Ill kéne nekem vki éjszakára a gép mellé, 3. műszakba, 2 kiló nettót adnék neki is. :-)