:(
Ennyi.
Ennek annyi értelme lesz, mint Fletó ÁFA csökkentésének, sokan be fogják nyelni a különbözetet, emelik a nettót oszt' jó napot.
El is tűntek a fóbiás pártpropagandisták.
Azért Giró-Szászban csalódtam. Mielőtt szerepet vállalt a narancskomiknál sokkal értelmesebb palinak tűnt annál, mint ahogy azóta kommunikál.
Azt javasolnám kérdezze meg Habonyt adjon tanácsot köze lehet e a rablások számának ahhoz, hogy le van fóliázva a homlokzat. :)
Lehetséges opciók egy potenciális rablónak vonzóbb célpont e egy olyan üzlet ami akármilyen forgalmas helyen is van kívülről nem belátható 1. igen 2. nem .
Aztán majd Árpi hosszas megfontolás után tanácsot ad. :)
Esetleg egy társadalmi konzultáció ezzel a kérdéssel , nem lógna ki a sorból.
Nagyon zavarja az a gyerekeket fiatalkorúakat , hogy kirakaton keresztül lát egy dohányboltot. Ilyen dumával ezt kitalálni ehhez is tanácsadóra lehetett szükség.
Baromfi terméktanács már lázad sertésre 5, baromfira 27% tervezett áfa miatt.
Annyi a történet veszítettek most a népszerűségből és gyorsan kell valami csontot dobni. De ha minden alapvetőre leviszik az áfát akkor az nagy kiesés. Csontot dobni , de lehetőleg minél olcsóbban.
"Giró-Szász szerint semmi különös nincs abban, ha valaki ingyen ad tanácsot a miniszterelnöknek, ő is volt Orbán tanácsadója, mégsem kapott érte pénzt."
Nem ba.meg, á, dehogy! Sőt, még veszített is vele!
Ezek szerint bármelyik dolgozó kisembernek van esélye.
koronázzuk már meg ezt az embert :)
lézer jani azt ajánlotta, hogy minden választópolgár kérhet tanácsot árpitól... el kéne kezdeni spamolni az utcán face to face :D
http://444.hu/2015/04/23/ha-on-valasztopolgar-onbol-is-konnyen-lehet-habony-arpad/
Azt mondta lézer,ha kiderül, hogy azért rabolnak ki ennyi trafikot, mert átláthatatlan a homlokzata és az ajtó, akkor ő bizony azonnal benyújt egy külsőt érintő módosítót.
Magyarra lefordítva, szabad a rablás tovább, mert nem fog történni semmi.
Hihetetlen,hogy még egy gyilkosság után is így áll hozzá, elvégre nem ő kockáztatja az életét ott nap, mint nap.
HVG szerint nemrég meglett a gyilkos,de sajnos ez már nem hozza vissza szegény lányt.
minden nap kiderül egy-egy milliárdos csalás...
http://www.origo.hu/itthon/20150423-orizetbe-vettek-overdose-tulajdonosat.html
ma mondjuk kettő...
http://www.portfolio.hu/befektetes/kiakadsz_ujabb_milliardos_csalasra_derult_feny.4.213074.html
Így azért nem csoda, hogy az ország kurvára nem tud előre haladni,
Hogy a rendesen bejelentett munkának nincs értéke
és a nők azt hiszik, hogy a milliárdok az utcán vannak és csak le kell érte hajolni (és szétteszik érte a lábukat, mert látják, hogy máshogy nem megy).
Ezek fehér galléros bűnözők, akik úgy tűnnek, hogy azért olyan sikeresek, mert jól vállalkoznak. A francokat ezek szemét csalók.
Persze, hogy tele van az egész város Porsche Panamérákkal meg Lamborghinikkel, meg Maseratikkal, mintha ingyen osztanák őket...
Igaz.
Nem sok banánköztársaság mondhatja el magáról,hogy kiírnak egy trafikpályázatot, majd a jelentkezési határidő vége után még módosítanak a profit százalékokon.
Jobban teljesít!
"Az MTVA vezetője megengedhetetlennek és a társadalomra kiemelten veszélyesnek tartja, hogy a közmédia munkatársát vagy bármely állampolgárt a munkája miatt akár szóbeli, akár tettleges támadás érje – állt az MTVA közleményben,"
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/rendkivuli-szabadsagon-van-a-megvert-hirados-2351131
Én nem tudom...., de úgy látom, hogy mindenki alakoskodik ebben a témában....., pláne azok akik elítélik a pofozkodót...., jó a pofozkodást én is....,de valahogy értem, hogy miért történt.Itt azért nem egy olyan újságírót ért atrocitás, aki valamiről kiderítette az igazságot és mivel ezzel valakinek beleköpött a levesébe,így elverték. Adott egy közpénzből működtetett csatorna, amiről mindenki tudja, hogy milyen célokat szolgál. Ellenfeleket járatnak le, híreket hamisítanak meg és nem mellesleg erről, már bírósági papírjuk is van.Hallomásból tudjuk azt is, hogy ide dolgozni sem akárkik kerülhetnek be, tehát akik itt dolgoznak, azok aktív és tudatos részesei a lejáratásoknak, hírhamisításoknak.Most, ezek után az MTVA vezetője az, aki a szóbeli megtámadottak védelmezőjének a ruháját ölti magára?!Ezeknek a dolgozóknak az elmúlt években nyújtott tevékenységük okán is tart itt ez az ország ahol.Tudom, hogy erős lesz a hasonlat, de Goebbels sem fegyverrel harcolt a kezében, hanem szavakkal, propagandával....., most akkor mentsük fel őt is?!
Lenyúlásról szó sem volt, ilyen az én fejemben sem fordult meg. Ez természetes.
Én szerintem nem egymástól független célok ezek, össze lehetne hozni őket. Főleg, mert ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb lépés. (Bár messze nem a legfontosabb, ez igaz.)
Egyik nap budapest "mádárás teszkau"-ban shoppingolok, mellettem nekiugrik vevő egy eladónőnek, miszerint 40 forinttal drágább a kristálycukor, mint az a fajta, amit az újságban látott. Az miért nincsen? Pedig ő ezért jött ide, mert előző nap volt egy másik ósanban, de azért nem vett ott cukrot, mert majd itt fog. Piros kézikosár volt nála, nem tologatós kocsi, tehát nem hinném, hogy 10-20-50 kiló cukrot akrat venni. (a nő volt 35 kiló vasággyal)
Azt veszi, ami olcsó. Ha az a cukor meg a fehér kenyér, vagy "sajtjellegű termék", akkor azt vesz. Ha más, akkor azt. Én így látom.
Komoly? Mégis belépek ebbe a pártba, egye fene! :-)
Évek óta összeállt a fejemben egy tényleg qrva jó rendszer (én eszeltem ki, milyen lehetne? :-D ), amivel a nép kizökkenthető lenne ebből a helyzetből, és normálisabb élet felé lenne terelgethető, a TB kiadások pedig drasztikusan csökkenthetők. Ja, meg még gazdaságot is pörgetne.
Jó szdsz/kdnp stílusban: ha engeditek a programomat, akkor beszállok a kolyalícicijóba... ;-)
Tejüveg csak azért kell,mert a dohánypiac lenyúlásakor ezzel is azt akarták bizonyítani, hogy ez bizony nem lenyúlás hanem a kiskorúak és az egészség védelmének érdekében tett lépések. Má, csak nem köpik szemközt magukat?!
"Jó, tudom, hülye vagyok, hogy ilyeneken gondolkodom... "
Nem, nem vagy h*lye csak az áfa bevétel az, egy cél, az egészséges életmód meg egy, másik cél. Szerintem az ilyen egymástól jól elkülöníthető célokat, más-más eszközökkel kell elérni, mert akkor lesz viszonylag egyszerű, átlátható, jól kalkulálható egy rendszer.