16/13
még belefértem a megszállott kategóriába:)
16/13
még belefértem a megszállott kategóriába:)
a 11-est rontottam el, Opel-t jelöltem, és Saab a jó megoldás...
Te vagy gumis vagy, vagy megszállott, gratulálunk!
A 16 kérdésre összesen 15 jó választ adtál.
Oszd meg eredményed ismerőseiddel:
Nekem is! :)))
http://player.hu/auto-motor-2/felnikviz/
15/16 nekem.
nem sietek,nyár lesz ebből,megvárjuk az otp osztalék mizériát még,csak akkor gyorsulna ha a megane-t elviszik hirtelen,de nem kapkod a vevőm sem:)
Kösz.
egyetértek, ha gyorsulni akarok, csak kézi váltós benzines, TT lesz rá jövőre.
Nem is arra lett véve, hanem hogy relative kényelmesen járhassam vele a havi 3500 km-t, alacsony fogyasztással. Bár én lábam (pedig nem tartom a seb.határokat...) mindig sokkal veri a könyv szerinti értékeket, de az még engem is meglep, h. ebből a 2000-es dízel motorból 4.6 L vegyes fogyasztással jövök ki :OO
Ereje van elég, de nem egy versenyautó és nem is csúcsra járatott 150 lovas passat. De cserébe full felszerelt: élvezem, hogy nem kell figyelnem az eső intenzitásra pl., még eddig féltem a technikás autóktól, itt meg mindent az elektronika csinál, tempomat is igen sok funkcióval van ellátva
Rbb grat a kocsihoz. Azok az Avensisek jo autok. Minden problemat csinaltass meg mindent megelozve a gondokat es nem lesz vele problemad. Bar hozzaertovel vetted tuti vagja. Chippeltetni nincs sok ertelme szerintem. Gyorsulasrol annyit, ha az ember szaguldozni akar, akkor egy turbos benzines hozza az idot kg/le ben is jobb mint a gozosok altalaban. Majd irj a tapasztalatokrol. :)
Nem néztél még ki egyet sem, amit megvennél, ha jó? A múltkori TT?
még nincs konkrét,de igyexem majd:)
akkor szuper, ezért jó a tömegautó, mert nagy számok törvénye alapján sokkal esélyesebb jó fogäst talälni, és a hatlamas kínálat miatt jobban lehet belölük alkudni is. Ezért vannak passatok is meglepö jo äron jo ällapotban, nem is olyan ritkän.
Nem hiszem, h. chippelgetem, annyit nem ér, nem lesz nälam egy évig sem, amint felbukkan egy igényeimnek megfelelö w124 merci
Nem nézünk meg 1-2 konkrét autót? Csak hogy haladjon az ügy.. :-)
Körbemértem, gyári a fény.
Megvan az osztrák adatlap átvizsgálásról, megemlít néhány helyen korróziót, meg kifújó kipufogót, meg lógó kormányösszekötőt, úgyhogy ott nem kapott műszakit, gondolom ezért passzolódott el. Elegance kivitel, kollégának teljesen jó lesz.
Az Asztmán meg kipucolódott az EGR, s megint megy, mint a golyó. Járj erre, próbáld ki, s utána megchippeled a Toyotát.. :-)
zafira sokkal olcsóbb, mint avensis
probáltam én is, nekem nagyon fapados volt a menetfutása
egyébként grat a 900ért, mert én is nézegettem, 1,1 nem névre írva, nem átregelve belöle a felszereltebb, jo ällapotu.
Mondjuk nekem erösen gyanus, h. 2200 euroért odaadtak egy ällitolag 173e km-eset, de äm legyen. Vannak jo fogäsok, mivel hatalmas abbol a tipusbol a kínálat ( http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/gebrauchtwagenboerse?ENGINE/FUEL=100003&&PRICE;_FROM=0&MILEAGE_FROM=150000&YEAR_MODEL_FROM=2000&sort=9&keyword=opel+zafira&PRICE_TO=7499&YEAR_MODEL_TO=2004).
Mondjuk kereskedöknél kinn is vannak balesetes autók is, amik totálkárok voltak, és helyrepofozzák, és valodi ezért a kevés km...
2003, akkori ujabb szeria elsö darabjai közül, kétezres diesel
:))
Ne mond má', h a zasszony beleszól a kocsi döntésedbe.. elég, ha mi beleszólunk. :-)
Részemről amúgy Alfa Spidert vegyél, mert meghallgatnám a hangját. De kiköhöghetnél egy S2000-et is.. :-)
valóban,bölcsész az nem vok:)
1992 óta azért volt egy-két mellém már,de a többség elment:)
yo neki,ilyen gondokat szeretnék én is:)
és kiegészitve, teljes teljhatalmat itthon a témakörben:))