a médiát ne keverd..az mindig is a politikai játszótere volt..az a véleményformálás eszköze.
a komcsibibsi bal és a fidesz első lépése is általában az MTI vezetőjének a leváltása..
a médiát ne keverd..az mindig is a politikai játszótere volt..az a véleményformálás eszköze.
a komcsibibsi bal és a fidesz első lépése is általában az MTI vezetőjének a leváltása..
mondok 1 ellenpéldát....az egyik helyi rádiónál dolgozott egy ffi, aki a mi cégünknél volt riporton, amikor és voltam a pr és marketing vezető...mondta, meg fog szűnni a helye, nem tudom-e beprotezsálni...mondom beszélek az igazgatóval, ami meg is történt...a diri mondta, új ember nem kell, elegen vagyunk...aztán ez a ffi tényleg munkanélküli lett, tengett, lengett....aztán az a hír járta, hogy benyalt a helyi fityeSS-nek....ez valószínűleg igaz, mert mióta fityeSS-es városvezetés van, azóta ő a polgmest kommunikációs kabinet vezetője.....nálam 15 évvel fiatalabb, és úgy fenn hordja az orrát, hogy mikor még volt munkám már akkor sem fogadta a köszönésemet az ucán....tiszta mini havasi bertalan....
Én is úgy emlékszem, mint Euroman arra a vitára. Sőt arra is emlékszem, amikor gyúrcsóti felmosta vele a padlót, azóta nem vitázik senkivel.
1998 ban viszont ő volt a jobb Horn-nal szemben, de akkor még az az ember volt, akit én is kedveltem.
jah...pont véletlen, hogy mindig fityeSS kormány idején került veszélybe a munkahelyem....hagyjuk....tv vitával kapcsolatosan is másként emlékszem, de mindegy hagyjuk...értelmetlen a párbeszédünk.
"Medgyessy-Orbán vitát annak idején egy étteremben néztük barátaimmal és pezsgővel ünnepeltük, hogy xarrá verte ezt a barmot.... " :) másképp emléxünk..
pont orbán nem akarta szarrá verni...mert megyó eljátszotta a szendét..számolva arra orbán arrogánsan letámadja.. nem tette ügyesen..de a saját karakterét sem hozta ami hiba volt..ráadásul a kamerával alulról a talpa felöl adták orbánt.. megyót meg kicsit feljebbről..orbánra egy szar barna ruhát adtak barna vass cipővel..megyó meg egy nyugodt sötét ruhában.. szerintem szándékos puccs volt. Van rá külföldi példa..pepita öltönyt adnak a nyomira ami a tv elött egy szivárványos vibrálást okoz (a régi kamerákkal) tuti bukás. Ezért egy jó miniszteri sajtós kamerapróbát tartat..és menetközben nem engedi a kamerákat változtatni..vagy eleve tudja mi kell..egy sötét öltöny világoskék ing nyugodt nyakkendő..és semmi alulról adás...nyugodt erő sugárzása..semmi hirtelen mozdulat..betaníttatja a kéz nyugalmi tartását..
Kicsit futurisztikus ez a fidesz fóbiád a munkahelyeddel kapcsolatosan.. Édesapád nyugdíját elhiszem..de nem ismerem.
a halála hatalmas ünnep lesz számunkra, csak sajnos az orbánizmus annyi farizeus könyegforgató se**nyalót megfertőzött az országban, hogy a mocskos szelleme nehezen lesz kiírtható....a klónjai ugyanazt a szöveget nyomják, ugyanazt csinálják kicsiben, amit ő....nekem ettől kifordul a gyomrom, képtelen vagyok még meghallgatni is....magyar rádióadót évek óta nem kapcsoltam be, tv-ből is csak az rtl klub híradóit és az atv hírműsorait tudom megnézni.
nekem VOLT állásom, és ma is lenne, ha nem kerül a fityeSS hatalomra, és nem rúgja ki a számára felesleges embereket....visszakerülni sokkal nehezebb, de úgy gondolom, ha nem kerülnek hatalomra, akkor megmaradt volna az állásom és az apám 1999-ben Kari Tanács által a címet elnyertek élete végéig megszavazott nyugdíj kiegészítése, ami még 1x annyi volt, mint a nyugdíja, 130eFt....2010 decemberében a a fityeSS egy rendelettel elvette....pedig apm még mindig él, jövő hónapban lesz 81....perelt is az ügy miatt, de a munkaügyi bíróság és polgári perben is illetékesség hiánya miatt nem is tárgyalták...ilyen pénzeken a fityeSS kegyeltek csak röhögnek, de nekünk nagyon sokat számított....ezt arra is alapozom, hogy ha 2002 tavaszán nem buknak meg, akkor már 2003 nyarán elvesztettem volna az állásomat, fenn voltam egy kirúgandók listán....aztán mit ad Isten, vesztettek és még 10 évig maradhattam ott....sőt a választások után elbeszélgettek velem, és még 3 jobb állás közül is válogathattam cégen belül.....Medgyessy-Orbán vitát annak idején egy étteremben néztük barátaimmal és pezsgővel ünnepeltük, hogy xarrá verte ezt a barmot....
tegyél fel magadnak egy kérdést..ha orbán meghal..a fidesz bukik..utána a cimboráid kerülnek a hatalomra (nem tudom ki az) akkor neked egyből lesz állásod?
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_mindenki_lephet_egyet_elore.596869.html
a mi családunk 2010 óta jövedelem szempontjából 20 évet lépett vissza....amit a szüleim és én jövedelem szempontjából felépítettünk mindent elvettek a szüleim nyugdíját kivéve....
jómagam tavaly októberben voltam utoljára interjúmún....idén kb. 50 pályázatból 2-re kaptam elutasítást e-mailben, a többire válasz sem jött....idén évelején már azt is kirúgták a cégtől, aki 2012 decemberében engem kirúgott....
azért tarts egy határt..másvilágra küldés..már már felbujtás.
cicaharc...
http://www.portfolio.hu/befektetes/valaki_nem_mond_igazat_a_gyori_quaestor-ugyben.5.213114.html
üsd,vágd, nem apád....de leginkább orsóst küldhetnék már a másvilágra.....aljas, sunyi **** geczy.
ez vérlázító, de sajnos nem lehet vele mit csinálni....az jó, hogy a sajtó nem hagyja békén sem őt, sem a többi gennyes fityeSS ügyet, de egyelőre nincs más lehetőség...én orbán esetében egy gyors lefolyású áttétes inoperábilis agydaganatban bízok, mert nem kell letartóztatás, tárgyalás stb. sokal jobb lesz/lenne, ha hatalmas kínok közepette minél hamarabb megdögölne....a családjának, és a fityeSS prominens vezetőinek elég az életfogytiglan, teljes vagyonelkobzás mellett.
"Csak engem idegesít ez a csávó ennyire? "
Igen. Szerintünk minden teljesen rendben van.
;-)
Van egy ember, akinek nincsen munkahelye, csak egy veszteséges bt-je, ennek ellenére drága autókkal jár és luxus cuccokat hord. Mindenki ismeri, mindenkinek ad tanácsot, de nem tanácsadó. Majdnem mindenhol ott van, ahol a miniszterelnök is ott van, de OV azt mondta, lerázza ezeket a kérdéseket. Olyan autóval (is) jár, amely hivatalosan nincs is forgalomban, azaz a hülye is tudja, hogy fedett TEK-es kocsi. Ezzel jár csajozni, illetve követ el szabálysértéseket. Nyugdijasokat rugdos a nyílt utcán. Mi a f.a.szom lett ebből az országból? Csak engem idegesít ez a csávó ennyire? Kinél lehet feljelenteni, a rendőrségen? Ott Pintér Sándor a haver.. A NAV- nál? Ott Ildikó a haver. Az ügyészségen? Ott meg Peti menti meg. Most meg 0 forintból csinál médiacéget. .......