Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: blablabla.....

Euroman Előzmény: #729336

nekem VOLT állásom, és ma is lenne, ha nem kerül a fityeSS hatalomra, és nem rúgja ki a számára felesleges embereket....visszakerülni sokkal nehezebb, de úgy gondolom, ha nem kerülnek hatalomra, akkor megmaradt volna az állásom és az apám 1999-ben Kari Tanács által a címet elnyertek élete végéig megszavazott nyugdíj kiegészítése, ami még 1x annyi volt, mint a nyugdíja, 130eFt....2010 decemberében a a fityeSS egy rendelettel elvette....pedig apm még mindig él, jövő hónapban lesz 81....perelt is az ügy miatt, de a munkaügyi bíróság és polgári perben is illetékesség hiánya miatt nem is tárgyalták...ilyen pénzeken a fityeSS kegyeltek csak röhögnek, de nekünk nagyon sokat számított....ezt arra is alapozom, hogy ha 2002 tavaszán nem buknak meg, akkor már 2003 nyarán elvesztettem volna az állásomat, fenn voltam egy kirúgandók listán....aztán mit ad Isten, vesztettek és még 10 évig maradhattam ott....sőt a választások után elbeszélgettek velem, és még 3 jobb állás közül is válogathattam cégen belül.....Medgyessy-Orbán vitát annak idején egy étteremben néztük barátaimmal és pezsgővel ünnepeltük, hogy xarrá verte ezt a barmot....