Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#728820 Csusza Előzmény: #728818

LMP: Korábban -ha jól emlékszem- nagy lendülettel "újeszdéeszezted" az lmp-t, ezt most csillapodni látom. Mi történt? :-)

Fidesz-OV: OV-vel kapcsolatban egy ábrándot kergetsz, mi szerint valami nagyon titkosat, valami köznapi ésszel fel nem foghatót forral a fejében, ezért engedi történni azokat a dolgokat, amiket.

Az sajnos meg sem fordul a fejedben, hogy egész egyszerűen -bármilyen tehetséges politikus is (volt)- ennyit tudott, kész, kezdenek a dolgok kicsúszni a kezéből, nem is ő engedi lazábbra a gyeplőt, hanem folyamatosan húzzák ki a kezéből. Ő pedig egyrészt nem tud mit tenni, másrészt nem is igazán akar.

Jobbik: Vona és jobbik fóbiád van, még a tényeket sem fogadod el, így kár veled erről beszélgetni, mert olyan dolgokkal jössz elő, amikről nem lehet mit. (cukiság, nem tud felmutatni eredményeket, együttmozgás mszp-vel stb)

#728818 Ibiza Előzmény: #728799

Akkor lmp..ahogy én látom..

Előzmény: A nemzetközi liberális erő pártokon, alapitványokon befolyásos pozikba helyezett emberekein keresztül képviselik érdekeiket. Zsidó tőke és cionista érdekképviselet.. pajzsként magukkal cipelt deviánsok.. Nem valódi liberalizmus hiszen nem a valódi szabadságról szól..az érdekeiket nem erősitő szabadságjogokat minimum nem támogatják..de általában támadják.

Ezt az erőt korábban az szdsz képviselte..de az ismert dolgok és a pofátlan tolvajlások miatt évtizedre elásták bármilyen liberális párt hatalomrakerülésének a legkisebb esélyét is..

nem volt más megoldás, szdsz-t likvidálni.. és egy újrakezdés..az újraépitkezés az LMP..alapból új emberek új arculat..lassú épitkezés...shiffer fegyelmezett értelmes..a párttársak nem annyira néha kilátszik a lóláb a türelmetlenség.. főleg a csajszi részéről..nem tudom a nevét..

LMP ha végigviszi ezt a vonalat akkor kormányerő lesz..nem csak a természetes választóik hanem a vacilláló útkeresők is számithatnak a szavazatokra.

A jobbik ahogy én látom.…

#728799 Ibiza

A jobbik ahogy én látom..

Nekem brahipárt..olyan párt mint a kétfarkú kutya párt meg a többiek.. egy természetes igényre épül..(mint pl a görög győztes párt) épp sok a cigánybűnözés..gyenge idős néniket ölnek meg rabolnak ki és erőszakolnak meg.. dúl az erőszak..hiszen a patkányarcú ott gyengíti a civil őnvédelem jogát ahol csak bírja..

szerveződnek-szeveződnek majd a Magyar Gárda hátán másznak fel magasra.. ott már csak azokat kell mondani amik az embereknek a természetes vágyai..és jól meg is lehet élni belőle..jobb mint a papírgyárban dolgozni..bevállalták az ügyeletes mumus szerepét gondolták ezért leeshet valami akár mindkét oldalról is..fasisztának tűnök ez gyengíti a jobbot..és erősíti a libsibalt..plusz még a keményvonalas nacionalisták önként átadják adataikat..

(meggyőződésem usa minden területen szervez szélsőséges mozgalmat ami beszippantja és ellenőrzés alatt tartja valódi szélsőségeseket..és katonai felépítés okán eszközként is bevethetőek..a politikai cél és az érdekek mentén..lásd nálunk szabóalbi vagy bácsfidia "fasiszta" menetelését.(ez csak hozzáfűzés nem a jobbikhoz kötődik)

Igérgethetnek tét nélkül hiszen semmilyen számítás nem kell hozzá..semmilyen fedezet..hatalomrakerüléskor friss húsként mondhatják nem gondolták az előző kormány ennyire üres kasszát hagyott maga után..de a hosszútávú terveikben szerepelnek a kampányban elhangzottak.... lehetne az is..Ferrarit mindenkinek..mindenkinek napi egy sör ingyen.. és hetente egy idegen p... bérlet minden nős férfinak..

Amikor tényezők lettek érdekes erők mozdultak meg a pártban..egyik az orosz vonal..fura kgb-s emberekkel..sok érdekes együttmozgás van mszp-vel és lmp-vel..kizártnak gondolom ne lenne valamilyen összedolgozás.

Sokan azt gondolják vona erős és nagy..ezért tartanak tőle..én inkább következetlennek és furcsának tartom..ha beszél a szemében nem azt látom amit hallok..

#728795 Ibiza Előzmény: #728787

A politika mindig is a hatalmról szólt..egy politikusnak kellően flexibilis a gerince..ma zsidózom..cigánybűnözésről beszélek de holnap már édibédi cuki-muki vagyok.. olyan mint a GPS.. "újratervezés"..

A politikusok naponta újratervezik a beállítottságukat.. újretervezik a véleményüket..az adott széljárásnak megfelelően..

Érdekes vonalat vélek felfedezni..hatalmasat ugrik a jobbik népszerűsége ..de valamiért nem hozzák az egyéni jelölteik a győzelmeket.. vajon méé..Szun Ce ir a zászlócseréről..aki horogkeresztet rajzol az fasiszta? aki ötágú csillagot az kommunista?..a betőrő sem olyan mint ahogy a fejekben van..este lopaxik hátán a zsákkal a szemén maszk...fekete ruha.

A libsibal csőcseléknek jelen állásban esélye nincs sztem a győzelemre..ezért azt gondolom aktivistái idegen vagy hamis zászlót tűznek ki..megtévesztve az ellenfelet. Itt is láthatsz "jobbikosokat" aki semmilyen negítív véleményt nem nyílvánítanak ki a lisibal felé..nincsenek nacionalista megnyilvánulásaik..miközben a " pártjuk" szélsőjobbos nacionalista párt... ez minimum érdekes. A cél a jobbikos hamis zászló alatt gyengíteni az ellenfelet?

Az ellenfelet a fideszt..akit én magam sem tudom mi a f@szt akar: szándékos hatalomátadás? vagy egy szándékos gőzleengedés? ez lehetséges..hiszen ha orbán ősszel a pártja kongresszusán kiáll és elmondja sokan rákapaszkodtak a pártra..kalandorok szerencsevadászok lepték el..ezért felhatalmazást kér a teljes megtisztulásra.. akkor emellé az emberek oda fognak állni..és csak 4-10 fideszes maki fejébe kerül..kér mellé egy békemenetet és már meg is van..mellesleg lefejezte a párton belüli üzekedni vágyó fiatal tulkokat.

Tehát azt látom jobbikos zászló mögött gyülekezik az aktív ellenzék..elaltatva nemtúlokos vonát.. akit már feszít a büszkeség..de felsejlik a csúfos pofáraesés..már ha vona valóban szélsőjobbos nacionalista..vagy ahogy gondolom brahipárt.. akkor a pártok elemzése a jobbikkal fog folytatódni..

#728794 walex Előzmény: #728787

Durvul ez a Jobbik fóbia. :)

Láttál már olyan pártot, amelyiknek a politikai célja nem a hatalom megszerzése volt? Jó reggelt! :)

Átalakuló párt, narancskomcsik.

Egykor liberálisok, majd demokraták, ezután pedig jött a komcsi, szoci, Rákosi irányvonal egyvelege.

#728790 prospero Előzmény: #728787

Mielőtt elkezdenétek támadni, a válaszom leíró jellegű és nem értékválasztás. Ez van.

#728789 prospero Előzmény: #728786

Mielőtt elkezdenétek támadni, a válaszom leíró jellegű és nem értékválasztás. Ez van.

#728787 prospero Előzmény: #728764

Vagy igazat mondasz és belebuksz, vagy hazudsz és befolyásolod az ország sorsát. A hatalom szükségszerű velejárója szerintem, hogy nem mondhatsz mindig igazat mindenben, sőt gyakran hazudni kell. Ezért politikai morál szempontjából legitim amit a Jobbik csinál a választók megtévesztésével a cukiságkampányban. Hazudik, mert politikai célja a hatalom megszerzése. Közerkölcs szempontjából persze ez is teljesen elitélendő.

#728786 prospero Előzmény: #728758

Nem az ország vezetői hazudnak azt amit akarnak, hanem bárki egy politikai cél elérése érdekében alkalmazza a hazugságot, mint poltiikai szempontból legitim eszközt. Amit természetesen a közmorál soha nem fog megérteni, vagy elfogadni.

"mindig igyekeztek középen maradni. " Hát ez most úgy látszik megváltozott....

Kérdés: kőbányáról kell …

#728767 Tapasz

Kérdés: kőbányáról kell mennem kocsival etyekre. Megyei matrica nélkül mehetek az 1 sz. főúton a budaörsi út felől?

Egyszer egy újságíró azt…

#728766 Tapasz

Egyszer egy újságíró azt mondta, a sajtó mindig ellenzékben van, ez a dolga. Ha jól emlékszem az elmúlt 5 év előtti nyolcévre, akkor az index nem Gyurcsánynak tapsikolt, nem úgy mint az MN, ahol csak dicshimnuszokat olvashattál a jobboldalról.

#728764 Koffein Előzmény: #728754

annyira legitim a hazudozás, hogy 5évente, ezért buknak bele a kormányok, mert a felgyülemlett trágyát nem bírja a nép... majd kezdődik újra minden... mi történne, ha kevésbé hazudna, a politikai elit? összeomlana a gazdaság? kétlem...

#728758 KawaBazsy Előzmény: #728754

Beszarok. Tehát az a válaszod az utsó hsz alapján, h az ország vezetői azt hazudnak, amit akarnak, mindenki másnak meg kuss.. Amúgy az Index kb 15 éve a kezdőlapom, s hazugságot még nem találtam rajta, mindig igyekeztek középen maradni. Ellentétben veled.

#728754 prospero Előzmény: #728746

Azért szennylap mert:

1. egy 2008-as esetet próbál meg összemosni a Buda-Cash-el.

2. egy családi kapcsolatot próbál meg összemosni a Buda-Cash üzleti részével

3. úgy állítja be, hogy egy önkormányzat vagy egy politikus nem végezhetne deviza ügyleteket, pedig törvény nem tiltja

4 amikor forintra váltották át a devizát hogy kifizethessék a szállítókat, akkor nyitottá és fedezetlenné tették a devizapozíciójukat, amikor pedig visszaváltották a forintot svájci frankra, akkor pedig megszabadultak a további árfolyamkockázattól.

5. Amennyiben az önkormányzat 156 Ft-on vásárolta vissza a svájci frankot 2008-ban, és jött a válság, és a svájci frank rendelkezésre állt az önkormányzat számláján továbbra is, akkor mennyit is takarított meg ez az ember az önkormányzatnak, ha jelenleg 280 Ft a svájci frank?

A politika világában legitim dolog hazudni a sajtóban és a választókat megtéveszteni, vagy a közvéleményt a kormány ellen hangolni, (csak nehogy az legyen a vége, mint Ukrajnában) - vagy éppen a közvéleményt arra sakrallni, hogy álljon ki a kormány mellett. De, ha valami szennylappá válik, akkor szennylappá válik... nincs mese.