Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#728752 Ibiza Előzmény: #728750

1000km-t vezettem egyszuszra el nem olvasom.. :)

utazni jó..érdekes módon az ember egyrészt elhelyezi önmagát..másrészt kívülről lát dolgokat..mindig szerettem.

:) látom sok minden nem …

#728749 Ibiza

:) látom sok minden nem változott..nyafizók nyafiznak.. az elfogultak nem egyformán mérnek..az elfogult nyafizók meg körbe körbe pörögnek...kettős beszéd kettős mérce..kivetített frusztrációk..

#728746 KawaBazsy Előzmény: #728744

Azért szennylap, mert utánamegy a dolgoknak, s megírja az igazságot, mi? Pedig de jó lenne, ha az állami propagandát kéne csak hallgatnunk..

#728744 prospero Előzmény: #728734

Ha jól értem a cikkben leírtakat, akkor Hargitai az önkormányzat nyitott devizapozícióját lefedezte deviza vásárlással.

Az index egy szennylappá vált...no comment...

#728695 walex Előzmény: #728628

PC a függetlenségéről híres, legalább annyira hiszek nekik, mint a Századvégnek. :)

Egy dolog látszik, riogat mindenki Bélával. Hogy van-e alapja, majd kiderül, egyelőre fenntartásokkal kezelem. Ha ügynök volt, zárják ki.

#728619 Euroman Előzmény: #728617

vagy a fénykép rossz, vagy ez full roma asszonyság....és azt írják máshol, hogy a helyi társasági élet központja is volt.....jah, hát Karcag nem London vagy New York :))))))....erre a nőre a lyukas zoknimat nem bíznám....

#728618 Sumér harcos Előzmény: #728607

a közelmúltban hajtottam át egy 40ezres városon.....igencsak rátapadva az előttem haladóra....,de határeset volt ,hogy az útszélén traffi lekapott-e....visszamentem,bekopogtam neki-krüzgot-megkérdezve: sikerült?

-nem sikerült neki,

de ott mondta nekem,hogy 69-re van állitva....na ezt azóta vagy kétszer mesélgettem egy klubban,nem hiszi el senki ezt a 69-et,erre a cikkben is irják,ki is nyomtatom és fogadok velük tétre,lóra,befutóra.:)

#728617 Turkoglu Előzmény: #728604

Atya ég, ezt nevezem ám szimpatikus arcnak... Egy zacskó szalvétát se bíznék rá...

A polgármester szerint köztiszteletnek örvendő személy... ,ezek után kíváncsi lennék a polgármesterre is...