Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#728333 Kissherceg Előzmény: #728330

azért azt remélem érzed, hogy Lázárunk bejelenti mégse törlik el a bankadót, akkor aztán megint fundázhatsz... Iszonyat mutyit toltak a srácok, kb mint annó a bedöntésnél is...

ígéretekre emelkedett 85% körül a papír :)

#728330 banyaiz Előzmény: #728284

Az lenne a jó, ha ez a fundában is elkezdene látszani a cégnél. Mármint , hogy lezárult ez a kínlódásos periódus.

Mert a számokban hát nagy képzelőerő kell egyelőre, hogy a növekedési fordulatot stb lássam.

Ha ott is jön majd ez a fordulat akkor az optimizmus elég komoly szintekre viheti.

Egyelőre csak annyi vsz, hogy az alulteljesítő régiót is alulteljesítő buxot megtalálták és régiós szintre felhozták.

#728329 banyaiz Előzmény: #728284

Ez a sokéves kínlódás kiölte a hitet, hogy emelkedni is tud itt valami a Béten.

Gondoltam egyébként , hogy ez lesz egyszer csak megtalálják Bétet a nagy alulteljesítő fos állapotában. Mit ne mondjak elég sokat vártak rá.

De nem tudom nem észrevenni, hogy csodák csodájára éppen akkor történt ez amikor a nagy dev hiteles végső mentés , banki kiegyezés stb megtörtént.

Távlatokban nézve logikus ami történt nem? 2011-ben szétverték mert jött a nagy mindig végső mentéssorozat Izaura 1532 rész stb stb éveken keresztül. Most mintha egy más időszak látszana a következő évekre. Ez is vsz szerepet játszott ennyire belevettek.

#728325 picirigo Előzmény: #728317

Aha, ja...valóban...az a baj, h lefele mindig gyorsabban megy :)...az a Kva gravitáció!!!

#728324 banyaiz Előzmény: #728280

6000 felett voltunk ezt már fel kell jegyezni , régen történt ilyen . :) Erre mondod , hogy megérkeztünk?

Elég idegrángásos ez a mai nap ahogy elnézem a szélső értékeket. 6 felett 5700 környéke.

#728315 Zotya32 Előzmény: #728309

4000-nél nem vettem, vártam, hogy lesz vmi nagy össznépi medve a világban, és 3500 alá ütik az otp-t...

azóta ment fel 6000-ig.... itt már tuti nem veszek, de rohadtul bosszant, hogy kihagytam egy laza 50%-ot 4 hónapra.

úgyhogy újra azt várom, hogy menjen vissza 4000 környékére, de jobb lenne valóban alá...

idén sem lesz vmi gazdasági összeomlás?

#728306 Csusza Előzmény: #728300

Baszki, hogy most érek haza! :-/

Rányitottál végül 6k fölött?

Gyönyörű forgalommal esik, ahogy nézem.

az otpben az a yo ,hogy …

#728301 Sumér harcos

az otpben az a yo ,hogy bárhol vehetem:)

ha nem sikerül,akkor is fizetek...mind1,csak pörögjön a pénz:)