Én 4651-en
Én 4651-en
lássuk a medvét...
:D itt csak akkor van lehetőség korrekcióra, ha lombarddal longot nyitsz :)
az, ha valaki azt mondja egy hónapja, ogy 6000 lesz az otp mostanra, akkor körberöhögöm.
Úgy tépik, mintha shortban ülnék...
csak megérkezett
Szerény vagyok ezért nekem elég lenne idénre ha buxilag 19970-24500 közötti sávban megmaradnánk.
Áttörni ráérünk jövőre is. De legyen neked igazad száguldjunk 7 k-ig otp-vel , nem fogom bánni.
Egyébként a 7 k-s otp nem zárja ki, hogy ebben a sávban megmaradjunk Ezért mondom az már határeset . 7 k körüli otp az nagyjából ez a 24 k körüli bux , elképzelhető.
Ha megtörténik ez a nagy áttörés akkor kerülhetne képbe ATH megközelítése .
Viszont ehhez a QE öngmagában kevés , az kell hozzá, hogy javuló makrók jöjjenek EU-ból. Piac elhiggye ez a program működik, akkor nincs menekvés beletépnének rendesen a régióba. Ahogy amcsiknál volt. Ez a része már nehezebb lesz, sajnos.
Szerintem a 7k-s szintedhez már kellene ez is. Bár még határeset.
Ez a beszéd. :) De azért nem lesz ez a 7 k egyszerű. Ehhez át kellene törni a 2011 csúcsot.
Ez a nagy csoda amin itt hüledeznek a fórumos kollégák annyi, hogy Otp, és Bux áttörte azt a sávot amibe 2011 lehullott. Nagyjából buxban ennek a teteje 20 k környékén volt 1997x . Az alja 2011-es mélypont 14xxx pont. Ebben nyomorogtunk 2011 óta.
Annyi történt végre fölé néztünk, de még mindig meg sem közelítettük a 2011-es tetőpontot ami buxilag vhol 24-25 k között van!
Csak összehasonlításképpen dax a 2011 -es tetőpontot 2012 -ben törte át! Milyen évet is írunk 2015, talán megközelítjük a 2011-es tetőpontot aztán azt hisszük karácsony van. :)
Otp-ben 2011-es csúcs az vhol 6400 környéke, 2010-es 7400.
Szerintem ahhoz, hogy bux kitörhessen 2011-es csúcspont fölé mindenképpen az kell, hogy a régiónkat rendesen felkapják. Egyelőre az alulteljesítésünket ledolgoztuk a régióhoz képest. Az alulteljesítő régiónkhoz képesti alulteljesítést. :)
De a régiónkat nem kapták fel. Majd ha a lengyelektől kezdve mindenki ostromolja a 2011-es csúcsokat és áttöri buxxal együtt. Az már igen.
Nem most fog, hanem már zsákolja ezerrel...
Továbbra is tartom, hogy 7k lesz nemsokára.
Hát ezt a leöntést megszívtam...persze így sem rossz, csak szar érzés...
Záró szép(944)...így még szarabb :))