Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Haver ma reggel szivárvá…

#731953 Ibiza

Haver ma reggel szivárványos pisztrángot fogott a Dunán. Kenyérrel.

Re: nincs cím

#731238 banyaiz Előzmény: #731229

Ekkorát fognék lehet, hogy megsajnálnám azért , de még fele ekkorát is. Ott feküdne a csónakban nagy öreg jószág, nem biztos lenne szívem széttrancsírozni. Inkább ússzon tovább.

Csak tudod ez lóvé is, ha eladja ekkora hal 200 k. mondjuk vagy több. Az is számíthat. Nem ő fogja megenni az valószínűnek tartom. De ha igen majd kérek tőle egy darabot megkóstoljam milyen íze van. :)

#731237 banyaiz Előzmény: #731229

Attól függ hol fogja mennyire halas víz . Lehet egy 40-60 kilós is nagyon zsíros agyontelepített kis vízen.

Bár azt mondta ennyire zsíros harcsát még nem látott megközelítőleg se, gyomor környékénél volt 5 kiló zsír rajta, hátán 5 centis meg ilyenek. :) Pedig ő fogott már 100 felettieket is nem egyet. Nem Mo-n.

Pakson Atomerőmű tavon ha vissza akarta volna engedni helyszínen kivégzik. Mi pusztítást csinált ez ott a kis telepített pontyokban, nem csoda ilyen kövér volt.

Még ami érdekesség a mell és farokúszója le volt teljesen kopva több centivel kisebb volt a normálisnál valószínű egy üregben vagy alámosásban volt a tanyája, szűk helyen és lekoptatta az uszonyokat. Folyón betoncsőben lakó harcsáknál volt ilyen. Nem csoda ilyen tápos volt alig védekezett.

#731229 Ibiza Előzmény: #731197

szép..de én elengedtem volna..mérés..foó utána elenged..40kilósig jó egy harcsa..

Haverom fogott egy 99 ki…

#731197 banyaiz

Haverom fogott egy 99 kilóst . Megakasztott még egyet ami hasonló méretű volt az elment. Pakson. Nem gondolta ekkora 80-asnak saccolta és így darabolva mérték le, lehet megvolt az 100 feletti is.

Azt mondja annyi volt a fárasztás part mellett néhány méterre éjszaka megakasztotta levitt kb 100 méter zsinórt de úgy ő már ült a földön nehogy berántsa . :) Aztán utána a földön ülve visszacsörlőzte és a hal már nem ment sehová, 15 perc alatt kivették. :) Nagyon zsíros volt lehet azért fáradt el ilyen könnyen. Olyan zsír volt a hátán mint egy mangalicának.

#728010 banyaiz Előzmény: #727812

Szürkék megzabálnák őket. Kitűnő harcsacsali lenne most. Telepíteni kell csukákat hamar eltüntetnék szerintem.

Vagy importálnak 1-2 magyar rabsicot garantált, hogy hal nem marad a környéken sem, nemcsak aranyhal, ikra se. :)

#727351 banyaiz Előzmény: #727341

Garázsban ahol kutyultam még mindig érezni az illatát. :) Ezzel nagyon óvatosan kell bánni.

Fornit: meg. Miután darával is elkevertem, megnyaltam . Szoktam így ha keverek új etetőt , megízlelem mi is lett belőle. Olyan fűszeres jellegű de nem tudtam beazonosítani, lehet valami kambodzsai cucc. :) Ha magába a tömény aromába nyalnék bele akkor szerintem le is fordulnék a székről.

Sikerült beszereznem 1:5…

#727339 banyaiz

Sikerült beszereznem 1:5000 javasolt hígítású poraromát. Meghatározhatatlan illat és íz, de leginkább vegyes fűszerkeverékre emlékeztet.

Tegnap du-án teszteltem . 1 kiskanállal adtam 1 deci melaszhoz és 2 deci vízhez, egészet összeráztam.

Aztán ezt kb 3 kiló saját darakeverékhez. Olyan illata lett attól féltem túladagoltam. :)

Matchbotozásnál használtam, egyszerre beetettem 3 kiló anyagot, beállt rá a ponty kb etetés után 2 órával, mást már nem lehetett fogni , ponty és ponty és ponty. :) Jó volt.

Tavalyi rekord megdől…

#725363 banyaiz

Tavalyi rekord megdőlt. Komoly műszereket használnak, Daiwa Basia orsó .

Ez nagyon jó film, el lehet lesni sok mindent.

#724266 banyaiz Előzmény: #724211

Nem kopik legalább a sok fenéstől. :)

4 kiló pár deka volt a hal , jól becsültem, és nem bántották a vidrák, úgy látszik szák az akadály nekik, vagy másfelé portyáztak.

Van hód is , nem találkoztam még velük. 1-2 vízparti fát megrágcsáltak rendesen, van egy vízmosás annak a környékén "építkeznek". Nem baj elférnek , Duna-Dráva területre "telepítettek" pár éve, talán onnan vándoroltak ide.