nálam megint vevős, unicomot adom elfele és hozom ide osztira. teccik a cég. főleg az oszti.
nálam megint vevős, unicomot adom elfele és hozom ide osztira. teccik a cég. főleg az oszti.
Norvég alap részesedés: 2,27 %
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/fontos_norveg_dontes_az_otp_es_a_mol_is_erintett.596426.html
habár utánanézve, egy picit realizált, mert utolsó infó 2,60% -ról szólt még 2014 februárjában...
Nagy fenntartással kell szemlélni az ÁNY chartot. Elliott nem ilyen illikvid papírra lett kitalálva. Sima TA-t is átírhatja egy ilyen illikvid részvény funda hatása. Szóval csak óvatosan....
3-éve funda alapon vettem bele, semmi TA vagy elliott (eddig ez életem trade-je, 50ft emelkedés nekem +10%). Ez az ábra csak a kiszálló keresése miatt jött létre. 1050-es céláram már a negyedik, mindig felülírta. Első pakkom óta piramisban vettem rá (Birger féle építkezés), utolsó vételem valahol 870 környékén volt.
Füles csésze szép, de havi charton 1050 kemény dió és mindjárt itt az osztalék fizetés, ami le fogja verni 80-100 forintot rögtön. 950 alatt ott a rés! Ami szvsz azért nem jó jel szintén, jobb lett volna, ha betölti.
EKB pénznyomda hatása a BÉT-re nagy kérdőjel még...
(visszateszem magam read-only-ra a köv. hónapokban és inkább a kiszállóra koncentrálok)
Plusz a füles csésze alapján 1200 környéke a lehetséges célár, de a saját részvény vásárlások is elég pozitív hírek. Már csak a mennyisége lenne fontos tényező.
ma már kitudsz 1012-ön szállni, ha annyira adni akarod :)
ha 1000 felett zárja a napot, akkor jövőhéttől tetszetősen építheti a támaszt ezen a szinten, addig szépen szerényen várakozzunk... :)
na ezt áttolták, így már 4 karakterből áll az árfolyam. :)
na igen, immáron 3éve várok... még házasságból is sok nem hogy ebből :D