Alakul
nincs ezzel baj,csak ne lenne olyan számomra illikvid,még sürűbben néznék rá is.
Budapest, 2015. március 16., hétfő (MTI) - Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. igazgatósága azt javasolja, hogy részvényenként 71 forint osztalékot fizessen a társaság a 2014. évi eredmény után - közölte a cég hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
A javaslat értelmében összesen 1,05 milliárd forint osztalék kifizetéséről dönthet a társaság április 20-ára összehívott közgyűlése.
A társaság birtokában lévő saját részvényekre eső osztalékot a részvényesek között arányosan osztják szét. Tavaly részvényenként 57 forintot kaptak a tulajdonosok.
Az osztalékfizetés javasolt kezdő időpontja 2015. június 1.
Az ANY Biztonsági Nyomda 990 millió forint adózás utáni eredményt ért el 2014-ben a magyar számviteli szabályok szerint.
A nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján a konszolidált mérleg szerinti eredménye 1,017 milliárd forint volt, ez 44 százalékkal több az előző évinél. A csoport konszolidált árbevétele 22,7 milliárd forint volt, 26 százalékkal haladta meg az előző év forgalmát.
Ha egyszer megközelítette az 1000-et,remélem meg is mutatják neki......
Jó lenne a Rába után eredni...:)
A charton azt látom,hogy formálódik egy kisebb csökkenő ék,ami ha zászló lenne,akkor 1050 a cél..:)))
Sok a ha ????
még 50ft oszti is jó 800-ért. ahonnan most is van. :)
jaaa így már értem. már azt hitten, hogy látsz valamit a charton. :) akkor én nem is mondom, hogy mennyin szálltam be... :)
lehet, hogy lett volna még benne kakaó, de 3broki cég ügyfélbázisa hiányzik, a megfontoltak már előzőleg belevettek és kivárnak, így maradnak a lemaradók, meg a dt-sek... számomra a meglepő, hogy kevés dt-s pozit zártak szerencsére, így tegnap nagyon nem vágták vissza az árfolyamot...
lassan nem marad brókercég a parketten. nem lesz kinél kereskedni.
A nagyok még nem mozdultak,van esély emelkedni.....szép lassan