Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#727688 Boby. Előzmény: #727662

Köszönöm! Hamarosan elválik, hogy az elmúlt napok gyakorlata érvényesült a rossz hírekre short nyitással, vagy a sávtetőn realizálást láthattunk.

#727671 TrendMan Előzmény: #727662

Fu, akkor USA és Arábia harcol, ki tud nagyobbat mondani és merre tolni az olaj árát le és fel.

Ki-ki a maga érdeke szerint.

#727662 Fornit Előzmény: #727642

"Oil futures plunged Wednesday, erasing much of a two-day gain that had previously put the U.S. benchmark in positive territory for 2015, after data showed U.S. oil inventories posted the largest one-week jump since 2001."

#727661 TrendMan Előzmény: #727642

Nem a készletadat miatt, hanem mégis dupla csúcsvolt 54 felett.

Most egy kis tánci-tánci, aztán résen legyél, merre rántják megint.

#727642 Boby. Előzmény: #727513

Ez se ma lesz 60 közelében!Nem vagyok gêpközelben, lehet ma jöttek a kêszletadatok?!

#727513 Boby. Előzmény: #727506

Nem rendelkezem pontos értékekkel, nem tartozok a grafikus elemzök közé, ezért ezeknek a konkrét számoknak sem tulajdonítok nagy szerepet.Mindazonáltal én is az 55 körüli szinteket szúrtam ki magamnak, mint long erősítő szintet, és amit szerintem a napokban meg is fogunk haladni.Véleményem azon alapul, hogy sokkal megfontoltabban halad az árfolyam, mint január-februárban.55 felet shortzárásokra számítok, amik akár 60 közelébe repíthetik az árfolyamot.Ott átmeneti long zárás, majd korrekcióban újabb vétel a terv.

#727509 Kiss Zoltán Előzmény: #727506

Ma délelőtt már a nejem is azzal jött,hogy nézte az m1-en,hogy akár 300 forintig is lemehet a benzin ára, az olajé meg 30 dollár környékére!Na ha már a háziasszonyok is esés jósolnak,na akkor jön a fordulat!:))

#727380 Boby. Előzmény: #727376

Azt gondolom,hosszabb távon paradox módon az iráni megállapodás is árfelhajtó lehet.Nekem legalábbis egy ilyen kép kezd kirajzolódni, ha összerakom az Irán, Szaúd, Jemen mozaikokat.A háborúhoz ugyanis sok pénz szüksêgeltetik, ezeknek az országoknak meg olajból van pénze.Talán nem is véletlen, hogy Szaúd ma árat emelt az ázsai értékesítéseire.

#727379 Boby. Előzmény: #727376

Azt gondolom,hosszabb távon paradox módon az iráni megállapodás is árfelhajtó lehet.Nekem legalábbis egy ilyen kép kezd kirajzolódni, ha összerakom az Irán, Szaúd, Jemen mozaikokat.A háborúhoz ugyanis sok pénz szüksêgeltetik, ezeknek az országoknak meg olajból van pénze.Talán nem is véletlen, hogy Szaúd ma árat emelt az ázsai értékesítéseire.

#727378 Boby. Előzmény: #727376

#727376 Kiss Zoltán Előzmény: #727375

Elgondolkodtatott a napokban az amiket írtál a várható olaj árral kapcsolatban,talán az" Iráni ügy"volt az utolsó felvonás.Csak nem úgy ahogyan mindenki gondolta.Annyira egyértelmű volt,hogy esni fog,hogy már az lett a gyanús.Én már napokkal ezelőtt megfogadtam,hogy kivárok.Mindenesetre nagyon is igazad lett!

#727375 Boby. Előzmény: #727368

Néhány pillanat erejéig bárkiből lehet guru,aki elég sok időt tölt el a tőzsdén.Most nekem sikerült.Amúgy első körben egy 55 feletti árat várnék most, ott majd megpróbálom kitalálni a továbbiakat.

#727366 Boby. Előzmény: #727263

Remélem, a Napi zsurnalisztái zárták a shortjaikat, különben elég nehéz éjszaka elé fognak nézni és nem a húsvéti sonka lesz az ami a gyomrukat nyomni fogja.

#727266 Boby. Előzmény: #727263

Jól összerakott cikk, mindazonáltal a jövő nem igazán szokta visszaigazolni az ujságok címlaplját. Véleményem szerint a wti tele van shorttal. Számomra legalábbis ezt mutatják a mozgások. Ami pedig shorttal van tele, az hamarosan emelkedni fog.

#727212 Boby. Előzmény: #727207

Nem kell besz@rni!Az iráni egyezség hírére ugyan beverték, de azóta már visszament 49,50 környékére.Jó lesz ez meglátod!