Görög probléma + májusban jön egy brit szavazás EU ügyben, szerintem május végéig nagy volatilitás lesz.
Görög probléma + májusban jön egy brit szavazás EU ügyben, szerintem május végéig nagy volatilitás lesz.
Életembe először vettem Deutsche Bank részvényt ma reggel. Azóta esett 5%-ot. Fa.sza, tiszta matgab effekt
Sötét zónába kerültem, most fogalmam sincs mi fog történni.
Elvileg esnie kéne, viszont nem úgy néz ki.
Én is, de most némileg elbizonytalanodtam az irányban.
elég jól eladtam a korábbit..kicsit korán persze....de ma vettem oszt ez már reppent..
Na most már az elemzők is ráébredtek, hogy esik:
https://www.erstemarket.hu/pages/hirfolyam/18331/erste-trader-hirlevel-150416
Nagyon fogós.
Úgy látom mégsem zárta a rést, 12 ponttal elmulasztotta.
lezártam a shortokat..vett nekem a felszúrásban is..kiszórtam mindent..köszönöm a piacnak..jó pénz.
12.180 és 11820 a range mostanában..ez teljesen jó..kicsit türelmetlen voltam..de meglátom.
Magasabb lett a vártnál és 11 havi csúcsot ért el márciusban a német feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) - közölte szerdán a londoni Markit Economics gazdaságkutató intézet.
Márciusban 52,8 pontra emelkedett a februári 51,1 pontról a német feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index. Az elemzők 52,4 pontot vártak.
Az index értéke a feldolgozóipari teljesítmény 2014 áprilisa óta legnagyobb mértékű növekedését tükrözi.
A BMI 50 pont feletti értéke a vizsgált gazdasági ágazat teljesítményének a növekedését, 50 pont alatti értéke pedig csökkenését jelzi.
Márciusban tovább nőtt a német feldolgozóipar teljesítményének a növekedési lendülete, a BMI közel egy éve a legmagasabb értéket érte el - mutatott rá Oliver Kolodseike, a Markit közgazdásza, a jelentés szerzője. A beérkező megrendelések és a megrendelés-állomány növekedése arra utal, hogy az iparvállalatok tavaly április óta a legnagyobb mértékben fokozták termelésüket és egyúttal alkalmazottaik számát is növelték.
Az euró árfolyamának gyengülése újabb külföldi megrendelésekhez juttatta a termelővállalatokat, bár ezzel együtt importköltségeiket is megemelte. A beszerzési költségek ezért a tárgyhónapban valamivel kevésbé csökkentek mint az előzőben, amikor a vállalatok még az olajárak csökkenéséből is profitálhattak - tette hozzá. Összességében a feldolgozóipar pozitív módon járulhat majd hozzá az első negyedévi GDP-hez, miután az első három hónap BMI értékeinek átlaga 2014 második negyedéve óta a legmagasabbnak bizonyult.
Bocs, kicsit összefolytak a munkanapok:-0
Péntekre gondoltam...