Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

GÉPÉSZMÉRNÖK Vissza …

#726972 Euroman

GÉPÉSZMÉRNÖK Vissza Nyomtat

Munkakör GÉPÉSZMÉRNÖK (1 fő)

Munkavégzés helye MAGYARORSZÁG/NYUGAT-DUNÁNTÚL /GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE

9400 SOPRON, xxxxxxxxxxxx (törölve általam)

Munkarend KÖTÖTT NAPPALI MUNKAVÉGZÉS

Felajánlott bruttó havi bér 122.000 Ft

Fogl. jogviszony MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE SZERINTI

Jelentkezés módja EMAILEN.

JELENTKEZÉSEKET AZ IFO@xxxxxxx.HU EMAIL CÍMRE VÁRJÁK.

Elvárások

Követelmények ELVÁRÁS: VÉGZETTSÉG ÉS GYAKORLAT.

Iskolai végzettség EGYETEM, FŐISKOLA,

Szakképzettség GÉPÉSZMÉRNÖK

Gyakorlati idő 1 ÉV FELETT 2 ÉVIG

Megjegyzés

Megjegyzés EUROTERM ÉPÜLETGÉPSZETI KFT. GÉPÉSZMÉRNÖK MUNKATÁRSAT KERES. ELVÁRÁS: VÉGZETTSÉG ÉS GYAKORLAT. JELENTKEZÉSEKET AZ IFO@EUROTERM.HU EMAIL CÍMRE VÁRJÁK.

Foglalkoztató

Foglalkoztató EUROTERM ÉPÜLETGÉPÉSZETI ÉS KLÍMATECHNIKAI KFT.

Cím 9400 SOPRON, xxxxxxxxxxxx

Ebből egészen pontosan heti 40 órával 762,50 Ft órabér jön ki. A Tesco most diákmunkára 700 Ft órabérért keres munkavállalókat. Akkor érdemes egytemre járni....azért a gépészmérnöki kar húzósabb annál, hogy valaki ilyen alamizsnát kínáljon! Ja és még ne is legyen pályakezdő, hanem 12 év gyakorlat...a pofám leszakad

Re: nincs cím

#726891 Euroman Előzmény: #726890

mondjuk amximum vállalkozás, amivel ebírnék, az pl. egy trafik. egy fix helyről beszerezni, kirakom a polcra, eladom, a különbözetből megélek. esetleg még az euroban fizetőkkel kicsit mutyizni, némi small talk az osztrákokkal, pár jó szó a magyar vevőknek. ennél komplikáltabb vállalkozást soha nem akarnék. pl. egy sarki fűszeres boltot már nem akarnék, túl sokféle áru, sok beszállító, meg azt egymagam nem is bírnám. Alkalmazottat nem akarnék, mert nem tudom felmérni, hogy mi a munkaerejének az értéke, nem akarom, hogy emberek élete, megélhetése tőlem függjön. Parancsolgatásban, utasítgatásban sem vagyok erős....100 szónak is egy a vége, csak olyan kisvolumenű, mini dolog lehetne, ami az én megélhetésemet biztosítaná.

#726890 Euroman Előzmény: #726882

semmit. én soha, fiatal koromban sem akartam vállakozó lenni. tudom, hogy alkatilag alkalmatlan vagyok rá, akkor meg kár belefogni, mert úgyis bukásra van ítélve. Nincs kockáztatni való tőkém. Hitelt nem vettem fel soha, és nem is fogok soha felvenni. otthon sem ezt láttam, apám az egytetmi végzéstől kezdve nyugdíjig egyetemi oktató, tudós volt, professzorként ment nyugdíjba. Soha nem volt még gmk-ban sem, sőt a pénzhez sincs semmi érzéke. Anyám cégnél volt aklkalmazásban konyvelőként.A munkáját mindig elvégezte, de soha nem maszekolt. egyedól anyai nagyapám volt maszek kisiparos, de csak azért volt maszek, mert nem akart ktsz-ben dolgozni, mert szeretett maga lenni a műhelyében. Társulnom nincs kihez, mert az ismerettségi kötöm is csupa alkalmazott, nincsnek vállalkozó ismerőseim. Én úgy nőttem fel, hogy iskolától kezdve a munkahelyig megmondta a főnök - legyen az tanár, vagy munkahelyi főnök - hogy mit kell csinálni, hogy érettségi bizonyítványt diplomát, doktorit vagy fizetést kapjak. megvolt a feladat, elvégeztem, ezért megkaptam ami jár. Mint egy katona, vagy rendőr vagy bármilyen alkalmazott. Én soha nem voltam elégedetlen alkalmazottként, nem mondtam sose, hogy vállalkozóként mi lehetne így vagy úgy anyagilag vagy egyébként. A társadalomnak nyilván alkalmazottakra is szüksége van, én ismervea magam korlátait, erre vagyok képes. Munkaképes állapotban minden reggel megjelenni, amit elém tesznek azt megcsinálni, aztán hazamenni. Én a világot is mindig szervezett túrák keretében jártam, soha nem indultam el a magam szakállára, mert én az életben mindig igyekeztem a biztos megoldást választani, mert abban éreztem jól magam. És mivel nem vagyok mazochista, ezért a számomra belső nyugalmat adó megoldásokat választom.

megmondta ezt már Beseny…

#726874 _pda_

megmondta ezt már Besenyő Pista bácsi is,

"Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!"

:))

#726873 Margaretta Előzmény: #726872

Nagyon köszönöm, hogy feltetted ezt az oldalt ide.

Én úgy élem az életemet és úgy vagyok a gondolkodásmódommal, hogy örökösen szembetalálom magam az itthoni "megszokással".

Emiatt már szállóigévé vált nálunk bármi is jön egy véleményalkotásban, életvitelben, habitusban, hogy mi abba a bizonyos "öt százalékba" tartozunk, akik tökmásképpen látjuk a világot, mint a többség.

Felüdülés számomra és az első eset, hogy egy "öt százalékba" tartozó véleményt látok egy weboldalon tökéletesen megfogalmazva.

Mégegyszer, nagyon köszönöm.

#726870 Margaretta Előzmény: #726862

Hát, talán shortolnod kellett volna? Vagy mi akasztott ki ennyire?

Nyugi, én a Deutsche bankban és a Lanxess-ben ülök már jó régóta.

Akkor most én is szidjam a német tőzsdét?

#726864 Ibiza Előzmény: #726862

nagyon változol barátom..magnéziumot vagy valamit szedj be..vagy mozogni kéne.. vagy egy jó leány is csodákra képes.. ,) iszonyat düh van benned.. meg ne betegedj..a ki nem engedett gőz megbetegít.

Veszel egy boxzsákot rárakod urbán vagy simics fejét és addig ütöd amíg mozog..

baxxa a kibaxott qrva an…

#726862 Euroman

baxxa a kibaxott qrva anyját pofán az, aki miatt ma europa legxarabb tőzsdéje a bét....