Már alakul is! Kosárkáim bekészítve! :-)
Már alakul is! Kosárkáim bekészítve! :-)
akkor 11 alá :)
kicsapódtam ma de. a 11900-12215 vételeimmel.
mostmár tényleg zúzzák 12 alá,nem zavarna.
Aggodalomra semmi ok! Majd 12000 alatt vehetünk megint az "osztirallyra" :-)
Ismét elővették Ukrajna rendezetlen csődjét, ami generálhat eladási hullámot a BÉTen.
azért az elég gonosz volna, putymó agyvérzést kap..
Köszi
ma semmi, napi aljon zárt...
de holnap ez van:
"iráni atomprogram nemzetközi ellenőrzéséről folytatott tárgyalás.
Irán és az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Franciaországból, Oroszországból, Kínából és Németországból álló nagyhatalmi csoport (P5+1) kedden írhatja alá az ezzel kapcsolatos megállapodást."
Iránból meg dől az olaj.
milyen dráma történt, ma se voltam gépközelben
holnap egy szép zuhé is kialakulhat éppen.
olaj,perzsák vonal miatt.
12495
na lássuk lesz e ma is 40000db-os boritó?
vsz ez(MOL) sokkal feljebb lesz osztalékra....légalábbis ezt gondolom róla jelenleg...
otp jo lenne még néhány hétig,ha 4100-4700közé jönne nekem,4500alól csak mozizom.....osztira az is fent lesz ...
ricsi oszti szepontból mostoha gyerek....meg ezek mind előbb játszanak...
ott azért csak már egy 4400ig gondolnám,ha már a többit huzzák,33ft az egy nagy nulla...de azért csalogató,amiért a mol is az volt 12 alatt,még nem dobbantot...
telekom,ÁNY,ELMÜ,ÉMÁSZ engem nem érdekel a többi papir pedig számomra nem is létezik.
de elám:) köszönöm szépen:) gratula neked is:) 1 hónapos pozi volt, 10K-t hozott, ma sem hiába ültem a gép előtt:)
én 12.495-re tettem be még bőven nyitás előtt....már több napja mindig beteszem, próba cseresznye alapon...
most már tényleg mindegyik elszállt felfele, kivéve a richtert amiben van ráció...
hova izmozik... :)
na-na.
400
igazából nagyon érdekes záró lett itt,
záróban leküldték és bedobtak még 37.000db-ot,majd 500misiért,nem túl tetszetős.
ezeknek nem kell az osztalék az tuti:)