aki a Leukoplastot nézi nem látja a lényeget, mióta a tapasztalatot regisztrálom jobbakat vacsorázok:)
aki a Leukoplastot nézi nem látja a lényeget, mióta a tapasztalatot regisztrálom jobbakat vacsorázok:)
szvsz. most a legfontosabb hír:
Ma péntek van, és mi lesz a jövő héten?
http://index.hu/kulfold/2015/03/26/bombazzak_jemen_fovarosat/
(Irán ellenzi? Egyes sajtóértesülések szerint ugyanakkor nem minden arab állam támogatja a hadjáratot. )
A katonai koalícióban tö bb mint tíz ország vesz részt. Kairó, Szaúd-Arábiával és a többi Perzsa-öböl-menti országgal egyeztetve, politikai és katonai támogatást nyújt a hadművelethez.
A Fehér Ház közölte, hogy az Egyesült Államok nem vesz részt a hadjáratban, de Barack Obama elnök utasítására "logisztikai és hírszerzési" támogatást nyújt a koalíciós erőknek, és egyeztet Rijáddal.
Egyiptomi vezetők számos alkalommal határozott fellépést irányoztak elő arra az esetre, ha a húszik előrenyomulása veszélyeztetné a Vörös-tenger kapujának számító tengerszorost, a Jemen déli csücskénél lévő Báb-el-Mandebet. Az egyiptomi gazdaság fő tényezőjének számító Szuezi-csatornába irányuló tengeri forgalom az említett szoroson át halad, amelyet a szaúdi vezetésű katonai koalíció hadihajói időközben blokád alá vettek.
vagy tőzsdézünk, vagy mással foglalkozunk, a kettő együtt NEM megy!
(erre többször ráfizettem, néha másodpercek is számítanak)
itt érdemes Borskát figyelni....
igen, de szórakoztató mese legalább. Én ezt csúnyán benéztem most, pedig 80% longban vagyok, csak midcapekben.. :)
történ-HET a kedvenc képzőm és AKÁR a kedvenc jelzőm,... ja és a feltételes mód!
Köszi! De azt hiszem nekem kéne gratulálnom, mert az amit és ahogy Te csinálsz mind hatiban,mind pedig OTPben az mesteri, én biztos nem bírnám pszihésen ezt a fajta megterhelést, olyan ez a stratégia mintha gépi dolog lenne, nincs érzelem tréd van.Le a kalappal!!! Nem sokan tudnák ezt utánozni.
Nálam ez a befektetési számlás kereskedés eddig bejött, szigorúan funda alapon vannak rajta dolgok,azonban a speki számlán azért voltak hatalmas baklövéseim, korai ,sőt nagyon korai zárások,kiesett majd 1000pip, volt short (nahh ezt bánom a legjobban,hisz itt próbáltam a tökélyre és 100%ra törekedni, föl is le is keresni, kiderült ez nálam eleve kudarcra ítéltetett ,bukás lett a vége),volt korai beszálló csúnyán összeizzadt inggel mire kikeveredtem belőle.
A nem piszkálom számla meg érdekes módon eddig csak megy,megy és megy,én sem hittem el tapasztaltabb embereknek hogy ez így van, azért is kezdtem el írni is ,mert így egyfajta önuralmat kényszerítek magamra, és mások által (már akiket érdekel) visszanézető ez a bika piaci stratégia eredménye, de eddig simán leveri az eredménye a ki-be ugrálok stratégiámat.
a folytatásra kíváncsi leszek, de most is azt mondom hogy olyan extrém folyamatok lesznek/vannak amiket nehéz lesz ésszel követni avagy előre lemodellezni, simán elképzelhetőnek tartok még 5000pont emelkedést komolyabb (600-800 pontnál nagyobb) korrekció nélkül, pedig ezt így visszaolvasva még az én arcomra is mosolyt csal, pedig a funda alapja megvan és mindezt úgy hogy közbe dollár 300fölé megy, euró meg 300 alá, elég meredek :)
Idén emelkedett majdnem 5000 pontot, azaz majdnem 30 %-ot, gondolom lesz egy kis korrekció még idén. Fő a pozició méretezés.
Irigyellek, én nem tudok kiülni ily3n nagy nyerőket, mint te. Ja, és gta az eddigiekhez.
a 20000 törni látszik, tartson ki ,vagy távolodjunk el tőle, és akkor lesz egy kellő tartású támasza is a longosoknak ami alá helyezhető a stop
és ami érdekes számomra, sok fórumon olvasva látom hogy nagyon kevesen hiszik el ami van, pedig ez azért már számottevő ,impulz mozgás, nagy timeframes szemüveggel keresztül a 25000bux túlzások nélkül elérhető, és akkor még mindig szerény volt a bux elmúlt 10 éve,szóval lehetőség van, élni kell/kéne vele
a régi tréderek mindig a long piacot kedvelték, nincs dolog, venni, stoppot húzni,rányitni, kiülni
de az elmúlt sok sok év kiölte ezt a hitet az emberekből az ifjoncok pedig nem is ismerik,vagyis adnak vesznek ,kötnek mint gép, pedig semmit sem kell tenni, venni,ülni,venni,ülni,várni és ha fundamentális káosz közelít realizálni
amúgy ahogy én látom: (szubjektív)
usa piacok elérték azt a szintet ahonnan a komolyabb továbblépéshez komolyabb impulzus kéne, a gyorsjelentési szezon okozhat némi meglepetést de most inkább negatív értelemben az erős dollár lehúzó hatása miatt, viszont a javuló makrók tartani fogják az indexeket, vagyis mind addig jojó amíg valami erős fundamentum ki nem billenti az egyik irányba a dolgot,simán belelátok egész éven át tartó csatornában való mozgást, csak hogy ne legyen egyszerű kereskedni 2000-2120,
eu piacok erős up jelleg, egész a hihetetlenség szintjéig, amikor már csak a tátott száj marad,dax beleadások,esés elhitetése majd dupla erejű és magasabb célárú meghúzás (mindez a 60milliárd és javuló makrók miatt)
periféria pedig az olcsó kategória, közkedvelt termékek lesznek a magyar eszközök, van még kamat pici de van, jó az államháztartás, lesz gdp növekedés, és ezt árazza a piac, vagyis bluek föl, bux pedig 2-3000pontot hasít úgy hogy a lemaradóknak sanszuk se lesz beszálni
...vagyis nálam a befektetési jelleggel vett longok tovább futnak, új hónappal új vételekkel kiegészülve áprilisba
a spekulatít tréd számlán pedig ismét long poziciókat vettem fel (na nem világrengető méretűeket ,eddig 30kontraktus fut )
bazzz most nézem, hogy volt 19700 is
az mondjuk durva volna..