Re: nincs cím
Borska Előzmény: #726272Köszi! De azt hiszem nekem kéne gratulálnom, mert az amit és ahogy Te csinálsz mind hatiban,mind pedig OTPben az mesteri, én biztos nem bírnám pszihésen ezt a fajta megterhelést, olyan ez a stratégia mintha gépi dolog lenne, nincs érzelem tréd van.Le a kalappal!!! Nem sokan tudnák ezt utánozni.
Nálam ez a befektetési számlás kereskedés eddig bejött, szigorúan funda alapon vannak rajta dolgok,azonban a speki számlán azért voltak hatalmas baklövéseim, korai ,sőt nagyon korai zárások,kiesett majd 1000pip, volt short (nahh ezt bánom a legjobban,hisz itt próbáltam a tökélyre és 100%ra törekedni, föl is le is keresni, kiderült ez nálam eleve kudarcra ítéltetett ,bukás lett a vége),volt korai beszálló csúnyán összeizzadt inggel mire kikeveredtem belőle.
A nem piszkálom számla meg érdekes módon eddig csak megy,megy és megy,én sem hittem el tapasztaltabb embereknek hogy ez így van, azért is kezdtem el írni is ,mert így egyfajta önuralmat kényszerítek magamra, és mások által (már akiket érdekel) visszanézető ez a bika piaci stratégia eredménye, de eddig simán leveri az eredménye a ki-be ugrálok stratégiámat.
a folytatásra kíváncsi leszek, de most is azt mondom hogy olyan extrém folyamatok lesznek/vannak amiket nehéz lesz ésszel követni avagy előre lemodellezni, simán elképzelhetőnek tartok még 5000pont emelkedést komolyabb (600-800 pontnál nagyobb) korrekció nélkül, pedig ezt így visszaolvasva még az én arcomra is mosolyt csal, pedig a funda alapja megvan és mindezt úgy hogy közbe dollár 300fölé megy, euró meg 300 alá, elég meredek :)