Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kutya,Macska,Kisállat,Haszonállat

Re: nincs cím

#742974 Sumér harcos Előzmény: #742960

igen staffiben a szerbek erősek,mint ahogyan Borderben az ausztrálok.

szivesen adok egy régi ismerős tenyésztőt,staffi az nagyon telitett itthon,minden agyfosott kiskopasz-nagykopasz-iskolás aggresszor ilyen kutyát ráncibál maga mellett,rengeteg a kofic fos belőle.

a jo kutya 100-350ezer között van kölyök árban,szinte minden fajtánál.

na most ez az ismerős staffi tenyésztő szivesen ad szerb számot is,ha kell.

kiállitásokon már 25év alatt valszeg ismer néhányat,de nála is vannak kölykök elég gyakran-mondjuk nem követem az almait.

#742960 KawaBazsy Előzmény: #728885

Sir! Hogy jön a gyerek, lassan egy kutyát is beszereznénk, bnő ezt a sorrendet tartja jónak.. Említetted anno, h staffordshire terrier ügyben Szerbia felé érdemes nézelődni. Tudsz vmi kontaktot esetleg, h merre?

#728885 Sumér harcos Előzmény: #728879

vaddisznóra yo,ha ügyes.:)

lesről meglövi a disznót éjjel az ember,ha elmegy-ráengedi a rövidszőrű foxit.....az mutatja merre kell menni utána:)

legalábbis láttam már ilyet.

a hossúszőrű az már képtelen ilyesmire állitólag,csivavát csináltak belőle.

nemtom pl. van-e még spániel ami képes kacsázni vadászaton,amire való volna?

#728879 Koffein Előzmény: #728836

alapjáraton jack russel terrier, de az emberek többséges foxinak hívja, mert jack russel plébános a rókák befogására tenyésztette ki (az általad írt drótszőrű és angol terrierek keresztezésével), majd patkányok kiirtása lett a fő feladata, ami mostanra megszűnt és a család (munkanélküli) házi kedvence lett... ami elég veszélyes, mert munkakutya, tehát ha nincs lefárasztva egy kis munkával, akkor unalmában tud érdekes dolgokat csinálni, ezért is hallhatunk olyan hírekről, hogy kidobták az ablakon... mivel sok gazdi a cukiságfaktort alábecsüli... :-/

Egy ütős kisfilm, a megg…

#728277 Koffein

Egy ütős kisfilm, a meggondolatlan kutyabeszerzés ellen. :)

#725595 Koffein Előzmény: #725592

szomorúplakátos menhelyeknek én sem adom... ha rám jön az adományozás, akkor keresek (google, fb éstb) egy szegény menhelyet, egyeztetek velük, hogy mire lenne szükség, meglátogatom és ha mély nyomot hagy bennem az 1%ot nekik adom... nálam így megy, rex éstb az valahogy nem az én világom... :)

#725592 Sumér harcos Előzmény: #725590

nekem is van egy főiskolai kutyakozmetikás-menhelyes évfolyamtársam, oda viszem a tápot az más...az belefér a szemléletembe......

a többi utalgatos,telefonálós,1%ozás-nagy országos szomrúplakátosgyűjtőhelyekre ,nekem sajnos nem.

#725590 Koffein Előzmény: #725584

Teljesen nem kell megszüntetni, csak ellenőrizni és átláthatóbbá kéne tenni. Évente szoktam adományozni random egy két alkalommal kutyás egyesületeknek/alapítványoknak, és ezidáig megfelelő helyre került a pénzem, mert ahova az 1%-ot adtam, oda már minimum egy alkalommal saját pénzből vittem kutyakaját is...

#725584 Sumér harcos Előzmény: #725529

várható momentum,soha nem adok ilyeneknek egy fillért sem,alapitványi nagy pénzek soha nem oda kerülnek,ahová kell.

régi bevett szokás ....végy egy szomorú kutyust vagy egy beteg szomrú gyermeket a plakátra......és dől a lé,erre mindig megnyilnak a kihasznált szivek....azután lehet menni miamiba...mint tette is nem oly régen,egy nózika.

+ az egész 1%-ozást én is betiltanám,ahogyan olvastam kommentek között,teljesen megszüntetném,ezek mindig csak visszaéléseket szülnek.