Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kutya,Macska,Kisállat,Haszonállat

Egy ütős kisfilm, a megg…

#728277 Koffein

Egy ütős kisfilm, a meggondolatlan kutyabeszerzés ellen. :)

Re: nincs cím

#725595 Koffein Előzmény: #725592

szomorúplakátos menhelyeknek én sem adom... ha rám jön az adományozás, akkor keresek (google, fb éstb) egy szegény menhelyet, egyeztetek velük, hogy mire lenne szükség, meglátogatom és ha mély nyomot hagy bennem az 1%ot nekik adom... nálam így megy, rex éstb az valahogy nem az én világom... :)

#725592 Sumér harcos Előzmény: #725590

nekem is van egy főiskolai kutyakozmetikás-menhelyes évfolyamtársam, oda viszem a tápot az más...az belefér a szemléletembe......

a többi utalgatos,telefonálós,1%ozás-nagy országos szomrúplakátosgyűjtőhelyekre ,nekem sajnos nem.

#725590 Koffein Előzmény: #725584

Teljesen nem kell megszüntetni, csak ellenőrizni és átláthatóbbá kéne tenni. Évente szoktam adományozni random egy két alkalommal kutyás egyesületeknek/alapítványoknak, és ezidáig megfelelő helyre került a pénzem, mert ahova az 1%-ot adtam, oda már minimum egy alkalommal saját pénzből vittem kutyakaját is...

#725584 Sumér harcos Előzmény: #725529

várható momentum,soha nem adok ilyeneknek egy fillért sem,alapitványi nagy pénzek soha nem oda kerülnek,ahová kell.

régi bevett szokás ....végy egy szomorú kutyust vagy egy beteg szomrú gyermeket a plakátra......és dől a lé,erre mindig megnyilnak a kihasznált szivek....azután lehet menni miamiba...mint tette is nem oly régen,egy nózika.

+ az egész 1%-ozást én is betiltanám,ahogyan olvastam kommentek között,teljesen megszüntetném,ezek mindig csak visszaéléseket szülnek.

május elsejei 2 kerületi…

#702064 Koffein

május elsejei 2 kerületi kutyasulis bemutató :)

a 7végi futam csak 4ik h…

#701776 Koffein

a 7végi futam csak 4ik helyre volt elég... majdnem dobogó, 2 tízed választott el a dobogótól, de kit érdekel, a részvétel és a szórakozás volt a lényeg... :)