Grylls is megeszi... :)
Grylls is megeszi... :)
ebben azért igaza volt az emenbés pofának: a 100Mr-os sikkasztás már nemzetközi szinvonal
Teljesen egyszerű a dolog , az a normális ha megy emelkedik de nagyon, és nem normális ha nem megy vagy esik. :)
Ennyi.
De amúgy 5000 Ft nem egy hű de nagy extrém sztori, elmenne 7 k-ig az már inkább az lenne.
Jelenlegi számai alapján sajnos egy 7 k az már igen extrém ár, egy nagy pozitív jövőbeni változást feltételez. Ami persze jönni fog. :)
Szóval most ez jelenleg produkált eredményeivel ha pesszimizmus van 3k ha optimizmus 5k teljesen "hétköznapi".
tettszik ez a tanulj meg halat fogni, amikor már nincs is hal a vízben, mert mind kint van a pulton büdösen és romlottan
Most éppen a pletykára vétel zajlik....amúgy qvára nem gondolom hogy jogos lenne a felminősítés,habár az állami propaganda kitűnően végzi a dolgát,de ez a fránya külföld csak a tényeknek hisz.
Régi szép idők...amikor még volt "főnök", aki megmondta az alattvalóinak mikor vegyenek s adjanak....most meg csak hülyéskedni jár ide!!! :D szegény speki meg menjen saját feje után!!!
Halászni tanítok meg, nem halat adok. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen!!!! :)
Segítek, ez a stocklandyard.hu és nem a pf. :)))
Segítsetek
Pf. cikk: JP Morgan: idén nem minősítik fel Magyarországot
agyon Googleztam magam, de sehol nem találom az eredeti cikket
(mert a Pf. már többször "megtréfált")
Miért, aznap nem 4, hanem csak 3 százalékot fog menni? :-)
Akkor jó, már azt hittem.
Most látom, hogy visszament 5ezer alá pár forinttal. Vajon ez lett volna valami korrekció-féleség, ennyi, aztán tovább, vagy mi a tkm?
Összezavar engem ez a papír...
C kategória? :))
Miért merülne fel??? Ez hülyeség.
:-D
Természetesen vizsgálni sem kell majd, felesleges...
sztem teljesen irreälis, miközben raiff ATL környékén pöttyög, de DB is gyenge
Óópété heti teljesítményét látva fel sem merül a bennfentes kereskedés gyanúja ha ma este zárás után bármilyen pozitív hír kijön! :D