Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#725216 Racional Előzmény: #725215

ebben azért igaza volt az emenbés pofának: a 100Mr-os sikkasztás már nemzetközi szinvonal

#725215 banyaiz Előzmény: #725195

Teljesen egyszerű a dolog , az a normális ha megy emelkedik de nagyon, és nem normális ha nem megy vagy esik. :)

Ennyi.

De amúgy 5000 Ft nem egy hű de nagy extrém sztori, elmenne 7 k-ig az már inkább az lenne.

Jelenlegi számai alapján sajnos egy 7 k az már igen extrém ár, egy nagy pozitív jövőbeni változást feltételez. Ami persze jönni fog. :)

Szóval most ez jelenleg produkált eredményeivel ha pesszimizmus van 3k ha optimizmus 5k teljesen "hétköznapi".

Re: JP M.

#725213 Racional Előzmény: #725202

tettszik ez a tanulj meg halat fogni, amikor már nincs is hal a vízben, mert mind kint van a pulton büdösen és romlottan

#725212 Waszeitung Előzmény: #725200

Most éppen a pletykára vétel zajlik....amúgy qvára nem gondolom hogy jogos lenne a felminősítés,habár az állami propaganda kitűnően végzi a dolgát,de ez a fránya külföld csak a tényeknek hisz.

#725205 picirigo Előzmény: #725202

Régi szép idők...amikor még volt "főnök", aki megmondta az alattvalóinak mikor vegyenek s adjanak....most meg csak hülyéskedni jár ide!!! :D szegény speki meg menjen saját feje után!!!

JP M.

#725198 Racional

Segítsetek

Pf. cikk: JP Morgan: idén nem minősítik fel Magyarországot

agyon Googleztam magam, de sehol nem találom az eredeti cikket

(mert a Pf. már többször "megtréfált")

#725193 Csusza Előzmény: #725180

Akkor jó, már azt hittem.

Most látom, hogy visszament 5ezer alá pár forinttal. Vajon ez lett volna valami korrekció-féleség, ennyi, aztán tovább, vagy mi a tkm?

Összezavar engem ez a papír...

Re: ds

#725186 Csusza Előzmény: #725183

Miért merülne fel??? Ez hülyeség.

:-D

Természetesen vizsgálni sem kell majd, felesleges...

#725185 rbbj11 Előzmény: #725146

sztem teljesen irreälis, miközben raiff ATL környékén pöttyög, de DB is gyenge

ds

#725183 Waszeitung

Óópété heti teljesítményét látva fel sem merül a bennfentes kereskedés gyanúja ha ma este zárás után bármilyen pozitív hír kijön! :D