Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#724986 Csusza Előzmény: #724984

Nyilván ilyenkor nyitok tdt longot... :-))

Jónak tűnik, hogy tartod. Én most elvesztettem a fonalat, kitáraztam, várok.

#724980 Csusza Előzmény: #724930

És még tovább veszegetik, nem hiszem el!

Gondolom vártak, hogy lesz eladó, és lejjebb folytathatják, de nem, így most ott veszik, ahol lehet.

Most akkor indítsak egy nyolcszoros tdt longot??? :-)

#724979 picirigo Előzmény: #724930

Ehhez a nagy örömködéshez nekem nem nagyon stimmel ez a forgalom...nincs 2 milla(db)

#724906 Kissherceg Előzmény: #724900

Vissza kell fizetnie az OTP-nek és a többi banknak azokat a kamattámogatásokat, amiket még 2001-ben, a kormány lakáscélú támogatási programjának részeként kaptak az államtól – erről döntött csütörtökön a luxemburgi Európai Bíróság és írt az MTI.

#724869 banyaiz Előzmény: #724863

Február elején kb még 3400-3600 környékén volt. Ehhez képest március közepén 5000 környékén, gyorsan bejárta ezt a "sávját" amiben időzik már vagy 2 éve . Kérdés igazán az vsz, hogy elég lesz euge ahhoz ebből kilépjünk felfelé.

Fed tegnap nem emelt, csak jelezte, hogy most már közel az emelés . Esélyes vagy nyár, vagy kora őszi nagygyűlésükön emelnek .

Májust érzem továbbra is kritikusnak, hogy ezt a sell in may témát felhasználva elkezdik majd beárazni usa kamatemelést, addig még ugorhatnánk egy rendeset magaslati levegőre. :)

#724863 picirigo Előzmény: #724860

Ja, ért hozzá a Tö-öm...csak nézek mi ez itt! Foggggalmam sincs hol kellene adni...annyit látok mint mindenki más, h 850-60között van egy laza ellenállás. Csökkenő trendet bőven törte....azt meg tőled tanultam, h jó pozit futtatni kell :)))!....bár ez a "tanultam" kissé erős volt :D

Re: JPMorgan kecsege

#724861 banyaiz Előzmény: #724821

Milyen derék célár. :)

Hitelesebb lenne ez a céláras téma szerintem ha különböző forgatókönyveket készítenének pl eu-s /régiós gazdasági fellendülés esetén célár, recesszió esetén célár , vörösterror esetén célár , banki különadó kivezetése minden mást változatlannak tekintve célár, és így tovább.

Mert ez így egyik héten 4400 , másikon 4600, 3.-on 7000 miközben azért érdemi fundamentális változás nem történt elég komoly.

#724859 Csusza Előzmény: #724852

600-ról full pakk, cöcö, nagyképű...

:-))

Másik, utolsó pakkom is elment közben 855-ön, stop vitte.

És neked mi a célárad, ha public?

Ui: Nem értek a Richterhez, de ha te mondod, hát vesszen!

#724852 picirigo Előzmény: #724850

600-ról vagyok full pakkal....még várok!!!...az a rohadt kapzsiság :D:D:D

Ui: vesszen a richter :))