És még tovább veszegetik, nem hiszem el!
Gondolom vártak, hogy lesz eladó, és lejjebb folytathatják, de nem, így most ott veszik, ahol lehet.
Most akkor indítsak egy nyolcszoros tdt longot??? :-)
És még tovább veszegetik, nem hiszem el!
Gondolom vártak, hogy lesz eladó, és lejjebb folytathatják, de nem, így most ott veszik, ahol lehet.
Most akkor indítsak egy nyolcszoros tdt longot??? :-)
Ehhez a nagy örömködéshez nekem nem nagyon stimmel ez a forgalom...nincs 2 milla(db)
Elég sok short zárás volt az utóbbi napokban
Vissza kell fizetnie az OTP-nek és a többi banknak azokat a kamattámogatásokat, amiket még 2001-ben, a kormány lakáscélú támogatási programjának részeként kaptak az államtól – erről döntött csütörtökön a luxemburgi Európai Bíróság és írt az MTI.
na ebből lehet nem lesz osztalékra,hogy lesz ebből akár 4400 is oszti-ig?sehogy:)
Február elején kb még 3400-3600 környékén volt. Ehhez képest március közepén 5000 környékén, gyorsan bejárta ezt a "sávját" amiben időzik már vagy 2 éve . Kérdés igazán az vsz, hogy elég lesz euge ahhoz ebből kilépjünk felfelé.
Fed tegnap nem emelt, csak jelezte, hogy most már közel az emelés . Esélyes vagy nyár, vagy kora őszi nagygyűlésükön emelnek .
Májust érzem továbbra is kritikusnak, hogy ezt a sell in may témát felhasználva elkezdik majd beárazni usa kamatemelést, addig még ugorhatnánk egy rendeset magaslati levegőre. :)
Ja, ért hozzá a Tö-öm...csak nézek mi ez itt! Foggggalmam sincs hol kellene adni...annyit látok mint mindenki más, h 850-60között van egy laza ellenállás. Csökkenő trendet bőven törte....azt meg tőled tanultam, h jó pozit futtatni kell :)))!....bár ez a "tanultam" kissé erős volt :D
Milyen derék célár. :)
Hitelesebb lenne ez a céláras téma szerintem ha különböző forgatókönyveket készítenének pl eu-s /régiós gazdasági fellendülés esetén célár, recesszió esetén célár , vörösterror esetén célár , banki különadó kivezetése minden mást változatlannak tekintve célár, és így tovább.
Mert ez így egyik héten 4400 , másikon 4600, 3.-on 7000 miközben azért érdemi fundamentális változás nem történt elég komoly.
600-ról full pakk, cöcö, nagyképű...
:-))
Másik, utolsó pakkom is elment közben 855-ön, stop vitte.
És neked mi a célárad, ha public?
Ui: Nem értek a Richterhez, de ha te mondod, hát vesszen!
600-ról vagyok full pakkal....még várok!!!...az a rohadt kapzsiság :D:D:D
Ui: vesszen a richter :))
Gratula
Ez nagyon szórakoztató. :)
De a keletkezett nyereség gondolom nem annyira kényelmetlen... ;-)