Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#726938 Ricsi Előzmény: #726937

ne izélj, szerintem csak pénteken, de utána nézek

éjjel volt a kicsike 750-en, szépen feljött

Jól sejtem, holnap a ném…

#726937 TrendMan

Jól sejtem, holnap a német tőzsde zárva marad?

reggel nyomtam egy short…

#726821 Ibiza

reggel nyomtam egy shortot..meglátjuk...meg nyomtam egy eur/usd longot.. sztem erősödni fog az eur.

#725103 Ricsi Előzmény: #725102

Érdekes dolog ez :)

Ha van pénzed, bármikor csinálsz infla*2% hozamot. Még ész sem kell hozzá, csak venni kell dax-ot.

#724736 Kissherceg Előzmény: #724608

A Deutsches Institut für Wirtschaftsforschung (DIW Berlin) gazdaságkutató intézet szerdán kiadott prognózisában az idei évre 2,2 százalékos németországi GDP-növekedést jelez előre, 2016-ra pedig 1,9 százalékost. Az infláció az idén 0,5 százalék, jövőre pedig 1,2 százalék lesz.

Az euróövezetben az idén 1,3 százalékos, jövőre 1,5 százalékos GDP-növekedést vár a DIW-Berlin. A világgazdasági növekedés az idén és jövőre is 4 százalék körül lesz, ami valamivel elmarad globális pénzügyi válság előtti szinttől.

A kutatók megítélése szerint Németországban nem mutathatóak ki a gazdasági túlfűtöttség jelei, mivel a német gazdaság legfontosabb felvevő piacain a kereslet visszafogott ütemű növekedése várható: az euróövezetben lassú lesz a növekedés, Kínában pedig mérséklődik a növekedési ütem. Meglehetősen visszafogottan alakulnak majd a beruházások is Németországban, így a gazdasági növekedés elsősorban az emelkedő béreknek és javuló foglalkoztatásnak köszönhetően erősödő lakossági fogyasztásra támaszkodva tesz majd szert lendületre.

A javuló konjunkturális kilátásokat változatlanul növekedési kockázatok árnyékolják be, elsősorban is az euróövezeti pénzügyi válság ismételt fellobbanásának a veszélye, illetve az ukrajnai konfliktus lehetséges eszkalációja. Számolni kell mindemellett a konjunkturális fékező hatású deflációs folyamatok kialakulásának a veszélyével is az euróövezetben - mutat rá a DIW Berlin gazdasági prognózisa.

A DIW Berlin előrejelzése szerint az idén 300 ezerrel növekszik a foglalkoztatottak száma Németországban, jövőre pedig további 200 ezerrel. A munkanélküliségi ráta az idén 6,4 százalék, jövőre 6,1 százalék lesz.

A kutatóintézet szakemberei szerint a szövetségi minimálbér bevezetése az aggodalmakkal ellentétben a jelek szerint nem volt negatív hatással a foglalkoztatás alakulására. A bérek és a nyugdíjak növekedése növeli a lakossági fogyasztást, amihez áttételesen az olajárcsökkenés is hozzájárul, mivel - a DIW szakértőinek a megítélése szerint - a lakosság az így keletkező megtakarítások egy részét más fogyasztási kiadásokra fordítja majd.

http://www.diw.de/de/diw_01.c.498749.de/themen_nachrichten/deutsche_wirtschaft_waec

#724497 TrendMan Előzmény: #724438

Ezt a leszúrást sikerült jól megjátszani, de mi legyen most?

Elvileg negyedév végéig long?

#724439 Ibiza Előzmény: #724434

na befejeztem ajánlatot..18órától csinálom..

sztem jelentené..mert akkor remegnek a lábak..elkezdik realizálni a nyerőket..és akkor már mindig van valaki aki 1 eurral alá megy..ott is elkezdenek a stopok kattogni.. a vételi meg az eladási is.. ezért fordul a meredek grafikon.. ha gép elött vagyok elég jó le tudom kereskedni..DAx-nak van egy tehetetlensége..és nagy piac ahhoz, hogy kisebb mutyik legyenek benne.

A futi nyitókat meg zárókat manipulálják.. gondolom abba már a kis usai pajeszos is beleteker.

Én is beshortolódtam, sz…

#724438 TrendMan

Én is beshortolódtam, szinte véletlenül.

Egészen rejtélyes, nem is tudom, hogy történt?

#724434 rbbj11 Előzmény: #724405

ha abbahagyják, az még nem jelentené önmagában, h. esés, csak nem emelkedne tovább

De azért idő átsúlyozni a portfóliókat, még nekem is a kis portfóliómat átrendezni 1-2 hónap usd-ből eur-ba. Sztem nagy alapoknak simán 6 hónap is. Persze ez a tempó tarthatatlan lenne hónapokig, majd a globális korrekció csinál egy kis szünetet

#724405 Ibiza Előzmény: #724399

sc-t vissza szokta korrigálni..mert kattognak a stopok.. utána korrigálják az adatokat..új pozikat vesznek fel..

12250 vagy 12500..most már ki tudja.. usa papírokból sztem szállnak német papírokba.. ha abbahagyják akkor visszamegy?..

#724404 Ibiza Előzmény: #724399

igen.. gyakorlatilag 1500pontot ment és csak néztem mint kutya a mozdonyt.. meg égettem némi pénzt...mégha csíptem is néha egy egy kőrt.

A görög és ukrán hírekben bíztam.. a gazdasági adatok sem jók..

ez az emelkedés "csak" a dollár erősödésének a várható fed kamatemelésnek és az eus eszközvásárlásnak a hatása.. nekem soknak tűnik..

uhh ez durva.. reggel el…

#724376 Ibiza

uhh ez durva.. reggel eladtam a shortokat..még jó, hogy nem vettem vissza..