Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Dollár erősödés mellett,…

#723669 tozsdenyul

Dollár erősödés mellett, ha dollárban nem is, de euróban jelentősen emelkedett a dax.

Vajon mi lenne/lesz ha jön egy kis dollár gyengülés?

Re: nincs cím

#723667 Kissherceg Előzmény: #723521

Jelenleg nem figyelem, csak rácsodálkoztam...

Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb német és a legnagyobb spanyol bank csak korlátozásokkal vihet ki pénzt az Egyesült Államokban működő leányvállalataiból. A Fed 2009 óta végez ilyen banki stresszteszteket, azt elemzi, hogy a bankok hogyan reagálnának egy pénzügyi válságra. A Fednek nem tetszett a DB és a Santander amerikai kockázatkezelése és tőketervezése. A legtöbb amerikai nagybank átment a teszten, igaz, a Bank of America csak fenntartásokkal. A Citigroupnak pedig különösen jól a pozitív ítélet, hiszen ők tavaly megbuktak a vizsgálaton. (FT)

#723521 Ricsi Előzmény: #723461

Itt is van ingyenzsé, mint volt ámerikában, miért ne menne? És szerintem megy is egy darabig még. Rbbj leírta pár napja, hogy 12K-t lát elsőre, sokan nem értettek vele egyet.

#723520 Ibiza Előzmény: #723504

azért gondolom visszamegy..mert a gazdasági adatok meg pirosak...ez egy pillanatnyi emelkedés..

usa napok óta lefele tendál..meggyőződésem amcsi alapok eladják usa részvényeket és olcsón veszik német papírokat.. erős a dollár és csúcson a apapírok.

#722439 Ibiza Előzmény: #722296

nyomtam egy shortot..szépen kifutott volna a longom..de nem tartottam mert ha tartom visszamegy ha eladom akkor persze felmegy..

úgy látom 11250 és 11480 lesz a range egy darabig..egy-egy túllövéssel..

#722296 Ibiza Előzmény: #721726

nem értem rá shortolhattam volna.. most vettem némi longot..egy kis visszapattanásra..

#721720 Ibiza Előzmény: #721719

felszúrásban visszavettem az eladott pakkot.. meglátjuk.

usa lefelé megy..

#721719 TrendMan Előzmény: #721705

Nem tudom mennyi dax az indokolt és lehet mindjárt nagy esés lesz.

Érzésre viszont azt mondanám, hogy az április lesz nagyon szeszélyes, addig ki van kövezve az út.

#721705 Ibiza Előzmény: #721391

:) szerinted...

Reggel eladtam a shortom nagy részét..ez szolidan minuszos..van egy pakk az erősebben..azt tartartom.. lehet ma visszaveszem az eladottat..bár nagy a hepi..meglátom..11.250nél több daxot nem látok indokolnak.

fallikus jelek..vettem m…

#721381 Ibiza

fallikus jelek..vettem még shortot..nem tudom mi ez..

#721378 Ibiza Előzmény: #721377

leállhat az orosz gázszállítás..meg esetleg a görög ügy negatív felhang..nyomhat egy jó konstellációt.

vettem egy pakk shortot.…

#721249 Ibiza

vettem egy pakk shortot.. usa minuszban kezd..a görög téma holnap lesz..meglátjuk.