Dollár erősödés mellett, ha dollárban nem is, de euróban jelentősen emelkedett a dax.
Vajon mi lenne/lesz ha jön egy kis dollár gyengülés?
Dollár erősödés mellett, ha dollárban nem is, de euróban jelentősen emelkedett a dax.
Vajon mi lenne/lesz ha jön egy kis dollár gyengülés?
Jelenleg nem figyelem, csak rácsodálkoztam...
Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb német és a legnagyobb spanyol bank csak korlátozásokkal vihet ki pénzt az Egyesült Államokban működő leányvállalataiból. A Fed 2009 óta végez ilyen banki stresszteszteket, azt elemzi, hogy a bankok hogyan reagálnának egy pénzügyi válságra. A Fednek nem tetszett a DB és a Santander amerikai kockázatkezelése és tőketervezése. A legtöbb amerikai nagybank átment a teszten, igaz, a Bank of America csak fenntartásokkal. A Citigroupnak pedig különösen jól a pozitív ítélet, hiszen ők tavaly megbuktak a vizsgálaton. (FT)
Itt is van ingyenzsé, mint volt ámerikában, miért ne menne? És szerintem megy is egy darabig még. Rbbj leírta pár napja, hogy 12K-t lát elsőre, sokan nem értettek vele egyet.
azért gondolom visszamegy..mert a gazdasági adatok meg pirosak...ez egy pillanatnyi emelkedés..
usa napok óta lefele tendál..meggyőződésem amcsi alapok eladják usa részvényeket és olcsón veszik német papírokat.. erős a dollár és csúcson a apapírok.
nagyon mennek ma a német autógyátók...
VW, BMW, Porsche
még nem néztem miért..nincs pozim..tegnap lemaradtam longról..pedig pirosak az adatok
Elég erős ma a dax
nyomtam egy shortot..szépen kifutott volna a longom..de nem tartottam mert ha tartom visszamegy ha eladom akkor persze felmegy..
úgy látom 11250 és 11480 lesz a range egy darabig..egy-egy túllövéssel..
nem értem rá shortolhattam volna.. most vettem némi longot..egy kis visszapattanásra..
felszúrásban visszavettem az eladott pakkot.. meglátjuk.
usa lefelé megy..
Nem tudom mennyi dax az indokolt és lehet mindjárt nagy esés lesz.
Érzésre viszont azt mondanám, hogy az április lesz nagyon szeszélyes, addig ki van kövezve az út.
:) szerinted...
Reggel eladtam a shortom nagy részét..ez szolidan minuszos..van egy pakk az erősebben..azt tartartom.. lehet ma visszaveszem az eladottat..bár nagy a hepi..meglátom..11.250nél több daxot nem látok indokolnak.
Fallikus jelek?
Nagy gyertyákra gondolsz?
Vagy más tényállás?
leállhat az orosz gázszállítás..meg esetleg a görög ügy negatív felhang..nyomhat egy jó konstellációt.