Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#721371 Euroman Előzmény: #721370

meg sajnos elég karakteres vezetéknevem van, nem Szabó/Kovács/Nagy stb. vagyok, így ha valaki találkozott velem, és jó a feje, akkor hamar beugrik neki, hogy ki vagyok....így ha megjegyeznek, akkor sajnos "meg vagyok jegyezve", nem lehet olyan könnyen blöffölni..

#721370 Euroman Előzmény: #721367

ebben nem értek egyet Veled....szerintem a következő történne (egyébként évekkel ezelőtt, amikor még volt munkám már jelentkeztem hozzájuk, vissza sem szóltak, ellenben az igazgató egy balatoni értekezleten finoman beszólt, hogy hallom el akarsz menni máshová....vajon honnan tudta meg, mert nem tőlem az biztos!)...szóval: férj haza, este vacsoránál: "Drágám! Valami phasz beadott hozzánk pályázatot, állítólag valamikor az xy cégnél dolgozott, ahol Te most. Ismered? Ja, kis ge*i, az igazgató kibas*ta, vagy 2 éve, tudod ő az, akivel annyi vitám volt annak idején, mert az igazgató hiába üzente meg, nem nyalta a seg*em...Még mindig nincs munkája a kis ge*inek? Várjál fel is hívom a főnököt, hogy jól tette, hogy kibas*ta ezt a kis ge*it, mert másnak sem kell!" És a pletykaáradat beindul, máris a fél város rajtam csámcsog....tudod ez kis város, nem Bp., de nem is Győr vagy Miskolc...ráadásul olyan pletykás, hogy egy falu sem lehet rosszabb....eredmény: meló ebből sem lenne, ellenben jól lejáratnám magam. Közmunkásnak is ezért nem megyek, mert 2 perc alatt kitudodna, aztán utána már pályáznom se kellene a környéken, mindenki mondaná: "Mi van, a kis phasznak nem jó a közmeló? Hát nálunk sincs neki munka....xar melót is csak soztrákoknál vállalnék, mert azzal itthon nem ronatnám a renomémat....hazudni is csak addig lehet a cv-ben és egyébként, amíg ki nem derül a hazugság:)

#721350 Euroman Előzmény: #721345

láttam és ők állandóan keresnek is...egy bibi van....volt munkahelyemen az egyik középvezetővel finoman szólva nem volt jó a viszonyom, mószerolt is rendesen az igazgatónál, aki tőle el volt ragadtatva, nekem is példálózott vele (amit kikértem) és végülis engem kirúgott (a főnök szülinapjára még tortát is sütött, meg rendszeresen összejártak vendégségbe stb.)...na az ő férje itt felsővezető...esélyem, mint a teknősnek a futóversenyen :)

#721343 Euroman Előzmény: #721338

én akkor 30-37 között voltam, ezek meg már akkor öregebbek voltak, mint én most...már rég nyugdíjasok, vagy nem is élnek....már a neveikre is csak nyomokban emlékszem, azt tudom, hogy a többségük osztrák volt....biztos jó ajánlólevél lenne, hogy akkor az igazgatóságon a top 10 ember közé tartoztam, most meg közel 27 hónapja munkanélküli vagyok....sokra vittem:(....egyet megkerestem közülük, de visszaírt, hogy már ő is nyugdíjas, most épülget fel gyomorrákból, megözvegyült, és úgy globalice hagyjam őt békén, mert teljesen visszavonult életet él...

#721335 Euroman Előzmény: #721330

multifunkciós személyi titkár, tolmács, sofőr nagyon szívesen lennék, az nekem nagyon bejött....jó fizetésem volt, érdekes emberekkel találkoztam, jó szállodákban laktam, mert szinte a főnök barátjává váltam, de persze sosem bizalmaskodtam...a legjobb állásajánlatokat is akkor kaptam, mert a tárgyalópartnerek közül többen el akartak csábítani esetenként akár még magasabb munkakörökbe is....de ez 1995 és 2002 között volt...

figyelj..eszembe jutott …

#721327 Ibiza

figyelj..eszembe jutott egy téma..még otthol is lehet végezni..

Nagyon sok pályázat fog beindulni most tavasszal..pályázat- és közbeszerzés figyelést pályázatírást vállalhatnál..

Nagyon sok ember és vállalkozás csak lesi a sok pályázatot..de nem tudja hogy kezdjen hozzá..

Vannak közbeszerzések euban is..

próbáld ki ezt tender-értesitő.hu..

kapsz 2 hét ingyen használatot..eus pályázatokat közbeszerzéseket is jelöld be..

na akkor már csak 3 évig…

#720969 Euroman

na akkor már csak 3 évig leszek munkanélküli...vagy a 2018 véletlenül éppen a következő választás évével esik egybe?...

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_velemenye_az_uniorol_ez_a_projekt_elakadt.210441.html

"Megerősítette azt a kormányzati célt is, hogy

2018-ra gyakorlatilag egyetlen munkanélküli se legyen az országban."

Ebből az következik, hogy 1. addigra megdöglök, és már nem leszek számon tartva, vagy 2. előírja a kötelező közmunkát, és ismét bevezeti a szocializmus idején ismert közveszélyes munkakerülő fogalmát, akiket kényszermunkára kötelez és átnevelő táborokba zár vagy 3. nemzeti konzultáció keretében megkeres, és megkérdezi mit és mennyiért dolgoznék szívesen....talán erre a legkisebb az esély.