Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #721367

ebben nem értek egyet Veled....szerintem a következő történne (egyébként évekkel ezelőtt, amikor még volt munkám már jelentkeztem hozzájuk, vissza sem szóltak, ellenben az igazgató egy balatoni értekezleten finoman beszólt, hogy hallom el akarsz menni máshová....vajon honnan tudta meg, mert nem tőlem az biztos!)...szóval: férj haza, este vacsoránál: "Drágám! Valami phasz beadott hozzánk pályázatot, állítólag valamikor az xy cégnél dolgozott, ahol Te most. Ismered? Ja, kis ge*i, az igazgató kibas*ta, vagy 2 éve, tudod ő az, akivel annyi vitám volt annak idején, mert az igazgató hiába üzente meg, nem nyalta a seg*em...Még mindig nincs munkája a kis ge*inek? Várjál fel is hívom a főnököt, hogy jól tette, hogy kibas*ta ezt a kis ge*it, mert másnak sem kell!" És a pletykaáradat beindul, máris a fél város rajtam csámcsog....tudod ez kis város, nem Bp., de nem is Győr vagy Miskolc...ráadásul olyan pletykás, hogy egy falu sem lehet rosszabb....eredmény: meló ebből sem lenne, ellenben jól lejáratnám magam. Közmunkásnak is ezért nem megyek, mert 2 perc alatt kitudodna, aztán utána már pályáznom se kellene a környéken, mindenki mondaná: "Mi van, a kis phasznak nem jó a közmeló? Hát nálunk sincs neki munka....xar melót is csak soztrákoknál vállalnék, mert azzal itthon nem ronatnám a renomémat....hazudni is csak addig lehet a cv-ben és egyébként, amíg ki nem derül a hazugság:)